Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(43)

Luz, sebejistá dospívající lidská dívka, náhodou narazí na portál do kouzelného světa, kde se spřátelí s rebelskou čarodějnicí Edou a rozkošným malým válečníkem Kingem. Přesto, že Luz nemá magické schopnosti, sleduje svůj sen stát se čarodějnicí tím, že slouží jako učeň u Edy v Owl House a nakonec zde najde novou rodinu. (Disney Channel)

(více)

Recenze uživatele Gerwant_L2 k tomuto seriálu (4)

Soví dům (2020) 

Seriál pojednávající o 14-leté Bisexuální holce co se dostane do světa magie...Upřímě já tenhle seriál mám i rád oceňuji příběh a jak se postavy postupně vyvíjí není to že by najednou přehodili Mind set po nějaké události ale postupně na ně doléhá a mění se jim psychika hlavně Luz v první sérii to byla bez starostná holka plná energie a radosti ale v třetrí sérii je uplně něco jiného má pocit viny za to že Belosovi Pomohla najít Collectora a málem i zapříčinila konec toho světa...Dokonce snad jako v každém Disney seriálu tu má hlavní postava vztah a jak sem zmiňoval Luz je Bisexuál Tak její přítelkyně je v podstatě ze začátku její rivalka Amity jejich vztah je výborně vykreslený... je vidět že se navzájem podporují v rozhodnutích nebo těžkých situacích...Seriál je též označován jako Horror no ani bych neřekl ale já nedělám v Ratingu filmů a seriálu...Ode mne si seriál odnáší 9,7/10... ()

Thanks to Them (2022) (S03E01) 

U The owl House je z nějakého důvodu pravidlem že nová série musí být lepší než ta předchozí a daří se jim to tahle epizoda nádherně prokresluje vývin postav a hlavně Luz trápí jí vina za to že v druhé sérii pomohla Belosovi najít Collectora ()

For the Future (2023) (S03E02) 

Terrace tohle prostě umí.. jde tu vidět snaha postav, vývoj a že konečně se i fanoušci dočkali nového shipu a to Huntera a Willow... Tohle prostě je výborná Epizoda... Hudba, atmosféra a hlavně postavy a jejich snaha o záchranu jak svých rodin tak i Celých ostrovů 9,8/10 ()

Watching and Dreaming (2023) (S03E03) 

Finále je nejlepší... Ale jak se říká Nothing ever Last Forever a proto tohle zakončili škoda že to nemohlo trvat déle páč i mělo ale klasická S3 byla zrušena a máme co máme... Všechny pocity co zde u postav vidíme jsou jedny z nejlépe vykreslených z celého The Owl House...Luz,Amity, Hunter a další Postavy ukončili svůj příběh výborně... A hlavně Luz páč třeba v první série byla Happy tady bylo vidět tě má odhodlání svojí chybu napravit a to se jí též povedlo... Z Belose udělala dva kusy a následně ho Eda, King a Raine rozšlapají a končí tento velmi výborný příběh... 9/10 ()

Reklama

Reklama