Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá manikérka Kitty (Romy Schneider) se náhodně potká s britským ministrem zahraničí, který právě přijel do Ženevy na konferenci. Toto setkání hned zachytí fotoaparáty senzacechtivých novinářů a tak následující den přední stránky švýcarských bulvárních novin plní fotky stárnoucího politika a mladé dívky. Hrozí skandál a proto na pomoc přichází ministrův synovec, šikovný diplomat Robert (Karlheinz Böhm). Ten se snaží držet Kitty dál od novinářů a mezitím urovnat vzniklou situaci. Podaří se mu nejen to, ale do krásné Kitty se navíc zamiluje. (Roman Albach)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Producenti požadovali, aby matku Kitty (Romy Schneider) opět hrála její skutečná matka Magda Schneider. Obě však s tímto nesouhlasily právě proto, že za sebou již měly řadu společných filmů. (Roman Albach)
  • Ve verzi, která byla uvedena v kinech, se romance mezi anglickým ministrem zahraničí (O. E. Hassem) a Kitty (Romy Schneider) skončí prakticky hned po první třetině. Původně měla pokračovat a teprve až téměř na konci ji měl Robert Ashlin (Karlheinz Böhm) násilně ukončit. (Roman Albach)
  • Film se nesetkal u diváků s velkým ohlasem. Větší část snímku byla totiž věnována politickým záležitostem, což obecenstvo těžko neslo. (Roman Albach)

Reklama

Reklama