Reklama

Reklama

Život barmana Mila je jeden nekonečný mejdan. Užívá si pařby, zábavu, kámoše, holky, každý večer jen v trochu jiném pořadí. Milo žije v noci a hodně dlouho na plný plyn. Občas, když náhodou zahlédne obyčejný život, který vedou lidé přes den, ho napadne, jestli už není na čase trochu přibrzdit. A pak to přijde. Zamiluje se. Shodou mnoha náhod potká Sunny, ženu svého života, a dokonce se mu povede ji pozvat na rande. Při prvním setkání zapůsobil a teď má jeden večer, aby se i ona zamilovala a neodjela za prací až do Ameriky. Ale kromě toho, že má šanci změnit svůj život a získat ženu snů, má Milo taky kámoše Renza. Bezstarostného, nezodpovědného chaotika. A tak přesně v momentu, kdy se důležitá romantická schůzka začne zatraceně dobře vyvíjet, objeví se kamarád Renzo a celý večer nabere úplně jiný směr. Divoký, nečekaný, plný ostrých zatáček a nárazů. Renzo má v patách partu gangsterů a strhne Mila i Sunny na zběsilou jízdu nočním městem plnou šílených momentů. Vznikající láska Mila a Sunny se i přes to všechno zdá být neotřesitelná, oba ale musí tohle rande nejdřív přežít. A zapomenout na chvíle v kostýmech elfů a na další věci. Berlín ještě nikdy nebyl tak zábavný. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

kingik 

všechny recenze uživatele

Odvěcí kámoši Milo (Elyas M´Barek) a Renzo (Frederick Lau) táhnou za všech okolností vždy za jeden provaz. Tak nějak chtějí seknout s prací barmanů a zatouží otevřít si konečně vlastní podnik. Sílu jejich dlouhověkého přátelství prověří jednoho dne nepředstavitelný malér, do kterého spadne Renzo, když chce pomocí nelegálního výdělku realizovat jejich společný sen o podnikání. Poté, co svěřená zásilka drog nenadále zmizí a nedorazí na místo určení, mají rázem v zádech ruskou drogovou mafii a zločinecký gang. A noční Berlín zažije s nimi bláznivé dostihy. A nesmím opomenout, že Milo má na sobotní večer domluvené osudové rande. Sličná Sunny (Palina Rojinski) vyznává přísnou monogamii, což nebyl případ její poslední známosti, takže nepromiskuitní Němec s arabsko-italskou vizáží má dvířka do jejího klína otevřené dokořán. Největší slabinu představuje skutečnost, že většina situací má velký náběh i potenciál být co možná třeskutě nejvtipnější, jenže se tak děje málokdy. To ale neznamená, že film trpí nezábavností. Má to sice vlažné proluky, začátek je takový celkem roztahaný až utahaný, od 45 minuty se ale děj začne stupňovat a nabírat na spádovosti. A dostaví se i jeden malinký závěrečný zvrat. Spolehlivě zábavný tandem M´Barek a Lau přibral do své stíhací jízdy sympatickou Palinu Rojinski, která dodala romantické rozpětí. A občasné vtipe vylez skutečně po čase začne v přiměřeném měřítku fungovat. Rezignovalo se na fekální a přisprostlý humor, prostor dostávají povětšinou poněkud infantilní vtípky, ovšem jejich komické podání je zdárné. Režisér Simon Verhoeven od posledně razantně změnil žánr, a neudělal žádný velký komediální přešlap. Smíchy sice nezemřete, dobrá nálada po tomto kousku dramaticky neklesne. 8/10 ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Pohodová Barekovka, která sviští noční jízdou. Milo a Renzo jsou sympoši a nabídnou bláznivou akci plnou katastrofických situací. Osvědčená dvojice M´Barek a Lau se do filmu trefně hodí. Sunny působí přirozeně a nad věcí celý film. Ve filmu nechybí ani romantická linka. Taková německá gangsterská jednohubka na večer. 6/10 ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie, ale predsa len štyri hviezdy, pretože Elyasa treba oceniť. Je to sympaťák a napriek tomu, že jeho trilógia Fakjú pane učiteli je úplne niekde inde, jednalo sa o viac ako len slušnú zábavu s nádychom bláznivej romantiky a s absenciou (vďaka) fekálneho humoru, ktorý amíci stále tlačia. Len by to chcelo s ním viac snímkov, prečo sa tak nedeje, je mi záhadou, lebo stále dokáže utiahnuť celý film takmer sám. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Za mě taková fajn, milá romantická komedie s už tak trochu ohraným příběhem jako je například v Našrot a podobných. Normálně bych hodnotil třemi - komedie průměrná, párkrát jsem se zasmál, příběh regulérní, sem tam nějaká zápletka, která avšak nepřekvapí, a řemeslně to celé bylo zkrátka dobré. Co to ale zvedá na horší 4⭐, jsou sympatické postavy, skvělý soundtrack, celá romantická linka a zajímavé lokace, které k tomuto typu komedií patří jako vejce k slepici. To jsem si doslova užíval a parádně se u filmu uvolnil. Konec je samozřejmě happy end, i když to nedává docela dost smysl, protože takhle hodná mafie fakt nikdy není. Zkrátka a dobře pokud nevíte, jaký film vybrat na sobotní večer, tento bude perfektní standard. Vyhodnocení: A žádné drogy 🧓💊! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Šikovný Elyas M'Barek ve slušné lovestory říznuté trochou akce a komediálním podtónem, od kterého bychom mohli dostat sice trochu více, ale na solidní průměr film i tak dosahuje. Celý tenhle nápad je sympatický, utíkání před gangstery společně s fajn postavami dává skvělý základ a být film ještě o něco zábavnější co se týká humoru, šel bych s hodnocením výše, ale naneštěstí se mi zdá, že se tady s hláškama i všeobecnou srandou tak trochu šetří a jede se spíš na vlně soustředící se na buddy styl sázející na hlavní postavy než na nahláškovanou jízdu. Ale deskoherní klub nerdů na fetu mě teda dostal do kolen. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • S kasovým výsledkom takmer 3,2 milióna eur počas prvého premietacieho víkendu sa film stal najpredávanejším titulom v rámci nemeckej kinematografie. (Arsenal83)
  • Väčšina natáčania sa odohrávala na pôvodných miestach v Berlíne. Natáčanie sa uskutočnilo medzi 18. júnom a 8. augustom 2019. (Arsenal83)
  • Keď nemecká vláda povolila, aby v rámci lockdownu mohli byť otvorené autokiná, film sa stal najnavštevovanejším titulom roka v tejto kategórii - 66 000 platiacich divákov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama