Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

anderson 

všechny recenze uživatele

Námet, ktorý tu v rôznych obmenách už nespočetnekrát bol sa pod Hughesovou taktovkou zmenil na príjemnú jednohubku, ktorá splnila presne to čo som od nej očakával. Čiže pobavila. Celkovo ma prekvapilo ako sa z takého nezaujímavého scenára podarilo vyťažiť totálne maximum. Hart tentokrát nebol príliš otravný, no nedobrovoľný parťák v podaní Harrelsona bol "trefa" do čierneho! A dokonca bez zbytočnej a násilnej propagandy. Za štyroch "men from nowhere". (25.6.2022) ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tento film neurazí, ale ani nepotěší. Prostě klasická Netflixovská akční komedie. Musím uznat, že akce je vcelku povedená a i dobře natočená, ale ta komediální část zas tak dobrá není. Zasmál jsem se asi jenom jednou. Na druhou stranu celým filmem nás provází krásně odlehčená atmosféra, takže na jedno zhlédnutí / na zabití večera je to fajn film. Herci byly super, Woody Harrelson opravdu válel, ale i Kevin Hart to zahrál jak nejlépe mohl. Celkově se mi film líbil, takže ho doporučuji, ale nečekejte žádné velkolepé momenty. 6/10 ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na to a dúfať v niečo invenčné a zábavné by bol sebaklam. Ten film je spravený len preto, lebo Kevin Hart a jeho ukecanosť je momentálne veľmi populárna a potrebuje vyťažiť čo možno najviac zo svojej zostávajúcej kariéry. Zostávame mu možno ešte päť rokov, kedy sa jeho kreácie stanú pre všetkých únavné. A pre Woodyho je to ďalší projekt, kedy sa vykašľal na veľké herectvo a išiel si zarobiť peniaze podobne, ako to spravil v prostoduchom pokračovaní Venoma. Muž z Toronta je na chlp rovnaký, ako posledné filmy Patricka Hughesa. Vo všetkom. Akcia, zvraty, chémia medzi postavami. Pozerateľné to je. Nudiť to až tak nenudí. Ale je to pľuvanec do tváre dobrého vkusu. Toto je teraz populárne. A mne je z toho smutno. Talent zomiera a my mu za to tlieskame. Takže v rámci tohto môjho názoru, idem na ďalší film s Kevinom Hartom dúfajúc, že sa zasmejem aspoň raz a aspoň tak, ako kedysi. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Buddy komedie mi nevadí, na rozdíl od Kevina Harta, na kterého začínám být doslova neuvěřitelně alergický a v případě tohoto filmu je to dokonce jen a jen jeho vina, že jsem se u Muže z Toronta nedokázal bavit a že mu ve výsledku dám podprůměrné hodnocení, protože kdyby se tam tenhle zasranej, otravnej, ukrutně nevtipnej a nezábavnej zmrdeček vůbec nevyskytoval, šla by má spokojenost s celým filmem jistě nahoru a tím pádem by se to pak pozitivně odrazilo i na mém hodnocení. Jenže ten skřet tu je a můj dojem z filmu tak stojí za prd, a to i když zbytek filmu zas až tak špatný není. Především tedy akce je opravdu výborná, choreograficky nápaditá, přehledná, dynamická, a je jen velká škoda, že tvůrci hráli na přístupný rating, jelikož pak by to byl velký mazec. Zápletka pak sice příliš originality nepřinesla, respektive spíš vůbec žádnou, na druhou stranu to má ale alespoň spád a prakticky žádné nudné momenty. Co se týče postav, toho trapnýho užvaněnce nepočítaje, tak i tam u mě v podstatě panuje jistá spokojenost, Harrelson tyhle týpky prostě zvládá s přehledem a ostatní se pak naštěstí jako ten ústřední dement nechovají, což ve výsledku docela stačilo. Za menší negativa lze pak snad zmínit, že většinu humoru obstarává právě Hart, tak v tomto ohledu film zcela propadá, atmosféra, či styl se tvůrcům též nepodařilo jaksi zajistit, a chybí i napětí a moment překvapení, a to vše tak zkrátka nedělá z Muže z Toronta zrovna dvakrát zábavnou jízdou, nicméně opakuji, nevyskytovat se tu ten hňup, šlo by jinak ve výsledku o neškodnou podívanou, kterých je sice mnoho a mnoho, ale tahle by k těm horším rozhodně nepatřila. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Správne, režisér Hughes, ktorý natočil The Hitman's Bodyguard sa rozhodol predstaviť nám v podstate ten istý film. Máme tu Hitmana no namiesto osobného strážcu tu je Kevin Hart, v úlohe akej ho poznáme najlepšie. Týmto chcem povedať, že to je kopírka, kde ste už všetko videli. Nie je to zlé, ale bol by som rád za trošku viac humoru, viac akcie a viac šialeností. Finále je skvelé, výborne natočený súboj vo fitku spolu s hudbou je vrcholom. Inak je to ale čistý, kopirácky priemer. Hughes sa trafil do čierneho raz s hore spomínaným filmom a nemyslím, že sa mu to ešte podarí. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama