Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie štyri hviezdy, obsadenie fajn, uletený svet "Man-ov z každého mesta", Kevin Hart fajn, ale popravde už začína byť s tým svojim vrieskaním, popiskovaním a prehrávaním obohratý, aj keď s jeho telesnou konštrukciou sa veľa vody namútiť nedá, zato Woody si to dával ako obvykle na pána. Jeho strety s konkurenciou a primárne s Man of Miami stáli za to. Malý nenáročný akčňáčik, ktorý vlastne ani tak malý nebol, keďže sa aj čo to pocestovalo, čo to vybuchlo, čo to postrieľalo, čo to poskákalo a pobilo, takže bez obáv môžete zhliadnuť aj ostatní. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená, zběsilá akční jízda, která ovšem funguje líp jako komedie u které jsem se nepřestal smát. Přísahám všem, že takhle jsem se u filmu už dlouho nezasmál. Akce je vtipná v něčem i nápaditá a občasné cgi efekty, jsou doslova do očí bijící, ale jinak to miluji. Kevina Harta jsem si už jako hláškující postavu oblíbil v Jumanji. Woodyho Harrelsona zase, třeba v Zombielandu, takže v mém případě spojení za všechny utržené peníze :D 7/10 ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Téma není moc originální, pár akcí - u některých je dojem hned sražen rádoby humorem. Co se týče humoru, tak má to být komedie, ale smích se nedostavil. Dnes jsou ve filmech divné představy o humoru. Ujačený a ukňouraný černoch, neschopný práce a rovného partnerského stavu, nebyl ani sympatický ani humorný. Docela Hughes a jeho parta odflákli. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart a Woody Harrelson (nějakou chvilku) stojí proti sobě v akční komedii, která stojí na jednom zásadním omylu. Černocha zaraženého v růstu si spletou za obávaného sadistického nájemného zabijáka, který používá označení Muž z Toronta. A on nějakou dobu nesmí své budoucí protivníky vyvést z omylu. Woody Harrelson, který je tím pravým zabijákem sice nějakou chvíli protestuje nad popletenou identitou, nezbývá mu ale než se dát do partnerství s Hartem a celý omyl dohrát až do konce. Film si vyhradil finance na tři hlavní akční scény, které jsou z technického hlediska poměrně nevyrovnané a "televizně"  laciněji pojaté. Ani jedna ze scén není nijak mimořádně natočená. Nejvíce se vydařila sekvence bitek z fitness centra, kde nejvíce dominuje švih a dynamika. Dost jsem se divil, že akční sekvence nebaví. Patrick Hughes je přitom specialista v oblasti akčních sfér, ovšem tady předvádí jakýsi lepší průměr bez šťávy a významné energetické složky. Samotná zápletka je úplně pitomá a taky i ohraná. Takových obdobných záměn už bylo ve světě filmu nemálo k vidění a nemá smysl tohle vydávat za originální a neotřelý nápad. Spojení Hart - Harrelson je poměrně netradiční a není vůbec špatné. Pasovalo jim to. Většinu filmu tvoří pořádný nános klišé. Patrick Hughes asi čekal větší produkční třesk, jenže hlavní producent Netflix jeho filmu připlácl přístupnost, takže žádné ostré a brutálně pojaté scény se nekonají (viz korektně a nekrvavě pojatá přehlídka motorové pily, sekery a jiných užitečných pomocných nástrojů ve fitku), většina konverzace je naivní a humor je takřka dětinský. V případě, že hltáte každý akční běs, připravte se na dobrou hereckou dvojku v režijně unaveném filmu. 6/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] No vida, včera jsem viděl Denní směnu, která mě krásně sedla a dnes jsem si pustil tohohle Muže z Toronta a též tu nemůžu psát, že bych byl zklamaný. Jasně, je to jednohubka, brzy na to asi zapomenu, ale čekal jsem o dost větší blbost. Kevin Hart je u mě šašek a mnohdy mi nesedl a zde mi překvapivě nevadil. Že by tohle byla šťastná výjimka? Možná je to i tím, že jsem si ho dnes pustil v dabingu. ;) Každopádně mě bavil, párkrát jsem se zasmál, je to prostě takové chlapské střevo. Sem tam přehrává a má i trapnější scénku, ale zde se humor držel ještě v normálních mezích. Režisér Hughes mě samozřejmě pohltil třetím Expendables a poté Zabiják a Bodyguard. Bohužel pokračování Bodyguarda se moc nepovedlo, ale zde si u to mě aspoň trochu vyžehlil. Akční scény jsou takové standartní, moc nezaujmou, ale ani neurazí. Děj a to okolo je též nezajímavé, ale ta ústřední dvojka Hart a Harrelson zde neměla chybu. Harrelson tady hraje drsňáka, který působí jen tak na oko. Závěr už byl takový všelijaký, ale ok. Takže je to celkově blbůstka, ale na to odpolední odreagování před noční je to dobrá volba. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama