Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (131)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako v rámci žánru to až tak špatné není, dokonce to odněkud někam jde a akce je poměrně slušně natočená. Jen je to takové feministicko liberálně pojaté, přičemž na minimálně dvě ty baby není pro chlapa hezký pohled. Samozřejmě se nezabývám blbostmi typu tři baby střílí na jednoho běžícího chlapa, ale ani jedna netrefí (aby se děj mohl posunout do Maroka), nejprve tam má být devět bodyguardů, nakonec je jich snad třicet, agentky běhají po kontejnerech v přístavu v lodičkách a fakt by mě zajímalo, kdy během akce si stíhaly nalakovat nehty, a dokonce si manikúru ani trochu nepoškodit při všech těch rvačkách. Pokud to mám soudit jako akčňák ve stylu Bonda (na kterého se tu okatě i slovně odkazuje), chybí tomu vtip a nadhled. Nejvíc mne dralo, jak jsou agentky tak děsně cool, až je to často směšné, chlapi jsou jen bačkory, případně doma kuchtí (fakt, to tam je, ten černoščin partner vaří večeři), chlapům se ale celkově nedá nedá věřit. Chtělo to víc hlášek a udělat to skutečně rovnocenné (jde o rovnoprávnost, ne?), ne tak okatě stranící jednomu pohlaví. Btw, proč s sebou tahali Penelope jako psycholožku, když stačilo změnit otisk prstu pro otevírání telefonu? ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Já teda rozhodně nehraju za feminismus ve filmu ani na genderovou vyváženost, ale toto se fuckt povedlo. To jak všichni ti všiváčtí parchanti dostali přes hubu od holek potažmo matky, bylo naprosto okouzlující. Akčňák se vším všady a navíc samé pěkné baby, to se pořád ještě jen tak nevidí. Super oddechovka i když to bylo vlastně úpa obráceně a možná právě proto! Za mě 85% ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ajeje,viditelne pojdem proti vacsine,ale tu na CSFD to nie je nic nove,dovodom je,ze tento akcny thriller ma velmi prekvapil,siel som do toho s tym,ze to bude dalsia nudna americka prestrelka,ale nebola,aj napriek dvojhodinovej stopazi to zbehlo ako voda,zapletka bola fajn,obcas prisiel nejaky ten zvrat,herecky boli presvedcive a aj sympaticke,hlavne Penelope Cruz,cim je starsia,tym je viac je*atelna,aspon jedna z mala znamych hviezd,ktora si nedo*ebala ksicht po*ebanymi plastikami,natocene to bolo dobre a potesil ma aj zaver,cize,ci sa to niekomu paci alebo nie,mam to v prdeli,davam plnu patku,dohovoril som...:-) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain túžila vytvoriť ženskú tímovku vo veľkolepom akčne špionážnom prevedení a síce sa snaží, ale moc to teda nevyšlo. Na projekt sa podarilo zohnať viac než solídny rozpočet, ale nie práve najschopnejších ľudí a to na všetkých postoch. Určite som rád, že to nie je nič v štýle Charlieho anjelov, takže pôvab agentiek a podobné zbytočnosti sa tu prakticky vôbec neriešia, vlastne len v jednej situácii, ale je to poctivejšia žánrovka. Zápletka už je trochu zaostalá, takéto superzbrane, ktoré v nesprávnych rukách zničia svet ma už dávno nebavia, ale aspoň je to celé svižné, často sa striedajú krajiny a lokácie a nenudí to. Nenašiel som tu síce ani jednu scénu, ktorá by strhla, ale aspoň sa na to dá pozerať. A môže za to aj hviezdne medzinárodné obsadenie v zložení Jessica Chastain, Diane Kruger, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o a Bingbing Fan, ktoré sa postupne pridávajú do deja. Na akčné hrdinky sa ale vôbec nehodia, obzvlášť práve hlavná Jessica Chastain, ktorú mám rád v menších filmoch alebo vo vedľajších úlohách veľkofilmov, no tu akosi nesedí. Ale aspoň sú to všetko schopné herečky, aby to dokázali celkom uhrať, len každá z nich má na svojom konte aj podstatne zaujímavejšie úlohy. No mimo nich už nie je o koho stáť, hlavne záporáci nestoja za nič. Veľkým sklamaním je ale hlavne akcia. Je jej tu dosť a obsahovo je úplne v poriadku, klasické súboje, prestrelky a nejaká tá naháňačka, odohrávajú sa aj v dobre zvolených lokáciách, no tu všetky klady končia. Natočená a zostrihaná je neuveriteľne otravne. Tu nie je jediný úsek akcie, ktorý by sa dal aspoň trochu pochváliť, mizerne prevedené súboje, digitálne prestrelky, úplne zlá kamera, tu som bol vždy rád, keď bolo po akcii a radšej sa všetci spolu rozprávali. S režisérom nemám žiadne skúsenosti, ale svoju prácu tu nezvláda vôbec. A to ani mimo akcie, kde to zachraňuje len všetko ostatné. Takže podľa mňa to nie je až taká katastrofa, raz sa na to pozrieť dá, ale pri takom rozpočte sa mohli posnažiť trochu viac. 54% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Diverzita v nejhorším možném provedení. Černá-bílá-žlutá-hnědá-červená, padesátka za rohem, 40kg i s postelí a přesto roznýtují na počkání kdejakého namakaného borca. Jako komedie dobrý, ale to by to muselo být vtipné (ne směšné) a s nadsázkou (ne debilní). Scénář je vyloženě otřesný. Tolik kopanců a zbytečností jsem pohromadě už dlouho neviděl. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Film byl původně koncipován jako televizní seriál. Dokonce byl natočen i pilotní díl, ve kterém ztvárnila hlavní roli Somerset O'Neal. Seriál ale nikdy nebyl dotočen. Největší změnou oproti seriálu je postava německé agentky. Ta byla v seriálové verzi původem z Francie. (peeteno78)
  • Bingbing Fan byla podezřelá z daňových úniků v Číně, kvůli čemuž mohla natáčet scény do filmu až od 9. dubna 2019. (lyukassza)
  • Film měl mít premiéru již v lednu 2021, ale kvůli pandemii covid-19 byla premiéra odložena. (peeteno78)

Reklama

Reklama