Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

No, je to skôr dráma/ thriller s haunted house rámcom. Zahraté aj nakrútené je to výborne, prostredie veľmi pôsobivé, "sekerová" odbočka v deji prekvapivá, ale tá pointa... No, neviem. Ale ok, dáva to zmysel. Starostlivo nakrútený, zahratý film, ale že by ste sa k nemu vracali... Až mi je všetkej tej očividnej snahy zručných tvorcov ľúto. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhý thriller s pár hororovými prvky. Film ne moc úspěšně balancuje mezi venkovským dramatem o přesunu mladé perspektivní dvojice z města na venkov a duchařským soft hororem. V té první poloze určitě funguje líp, je ovšem zbytečně zdlouhavý a chybí mu lepší gradace. Že tvůrci pracují více s atmosférou než s lekačkami by vůbec nevadilo, kdyby veškerá jejich snaha nevyzněla do ztracena. Ústřední dvojice hraje dobře a tahá na zádech psychologické drama převlečené za mysteriózní příběh, který ale zoufale postrádá cokoliv zajímavého, historie osady a starého domu je hrubě nevyužitá, a finální rozuzlení je zkrátka meh. Klasické netflixovské spotřební zboží. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na drámu príbehovo slabo prepracované a na horor málo (takmer vôbec) strašidelné. Amande Seyfried a Jamesovi Nortovi však ich roly sadli a ako manželská dráma so štipkou mysteriózna ma to celkom bavilo. Scenár bol ale miestami skutočne odfláknutý a záverečné rozuzlenie určite vedel odhaliť každý, kto trochu dával pozor. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dnešní Netflixovská "hororová" novinka s krásnou Amandou Seyfried je bohužel na Horor až příliš mdlá a na drama zas nedostatečně vyhrocená. Úplně špatný film to sice není, natočeno je to relativně hezky ( ale to je už záruka každého nového Netflix filmu, takže jako pozitivum to nevnímám), spíše je problémem stopáž 2 hodin a fakt, že se zde většinu času nic moc zajímavého neděje. Není to moc napínavé, ani zábavné, nestraší se zde vůbec a něco zajímavého se začne dít až ve finální 20 minutovce, ale opět nic extra. Trochu mi film stylem připomínal 3:15 zemřeš, ale je to málo snaživé a divácky nevděčné. Avšak typuji, že slečnám by se to líbit mohlo, takže ty si hvězdu a půl klidně mohou přidat, zbytek diváků vlastně o nic nepříjde. Kdyby těch pomalých a hororových dramat nevycházelo letos tak moc, tak bych se možná přiklonil i ke třem hvězdám, ale už toho mám plné zuby, tak budu nekompromisnější. 4/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Skúsené tvorivé duo si zobralo na plecia viac, než bolo schopné uniesť. Zaujímavo rozohratá zápletka s viacerými postavami, viacerými tajomstvami a utajenými zločinmi začne v druhej polovici vyúsťovať do banálnych riešení. V podstate by sme sa zaobišli aj bez bubu efektov a celej náboženskej mytológie, ale to by sa už adaptácia asi úplne odklonila od ducha predlohy. Občas film príjemne vystraší, potešia aj herci, ale radosť by sme z tohto filmu mali asi iba v tých osemdesiatkách, v ktorých sa odohráva a kedy mal byť tento príbeh napísaný aj nakrútený. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Keď manželka nájde pod klavírom noty, jedná sa o skladbu "Lacrimosa" od Wolfanga Amadea Mozarta, z Requiem. F. Murray Abraham (Floyd DeBeers) v roku 1985 získal Oscara za rolu Antonia Salieriho vo filme Amadeus (1984). (belinko)
  • Snímek se natáčel v Hudson Valley v New Yorku (USA). (SONY_)

Reklama

Reklama