Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Na nebezpečí vymývání mozků prostřednictvím nových technologií a léků upozorňuje pozoruhodná dramatická pětidílná sci-fi minisérie, na jejíž produkci se podílel úspěšný režisér Oliver Stone. Její realizaci předcházel již vyhledávaný kreslený seriál, vycházející v časopise, který napsal rovněž scenárista a producent Bruce Wagner.
Hlavní hrdina Harry Wyckoff je dobře situovaný, úspěšný patentový zástupce žijící v Los Angeles, se svou ženou Grace a dvěmi dětmi, Cotym a Deidrou. Jeho nevypočitatelným protihráčem je sebestředný a ambiciózní senátor Tony Kreutzer, jeden ze zakladatelů náboženství Synthiotics, filozofie nového realismu a šéf nové televizní stanice Channel 3.
Televizní minisérie je pozoruhodnou směsí východního mysticismu, politiky, filozofie, hi-technologií, stejně jako se tu objevují „temné přízraky“ moderního světa – drogy, rozpadající se rodiny a další negativní znaky moderní společnosti, které popírají známý americký sen. Vše tak trochu pozvolna obklopuje atmosféra strachu a hrozící zkázy.
Hlavní role vytvořili známé filmové hvězdy James Belushi, Dana Delanyová, Robert Loggia a Angie Dickinsonová. Režie se ujali čtyři úspěšné filmařské osobnosti: Kathryn Bigelowová, Keith Gordon, Peter Hewitt a Phil Joanou. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
cunesk8 Jiné
16.10.2021
majo25 Jiné
29.05.2017
DonGenero Jiné
21.05.2012
Humphrey Jiné
20.08.2010
sullafelix DVD
14.09.2007

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno