foto

Ned Vaughn

  • nar. 20.11.1964 (54 let)
    Huntsville, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Best of Enemies
2018 Christmas at Graceland (TV film)
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Bukowski
2011 Můj táta Rocker (TV film)
2009 Náhradníci
2008 Duel Frost/Nixon
2007 Kazatel smrti
2005 Úzký kruh
2002 Na vrchol
2000 Beach Boys (TV film)
1999 Doživotí
1998 Max Q (TV film)
1997 Night Scream (TV film)
Smrt na Everestu (TV film)
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Odvaha pod palbou
1995 Apollo 13
Letci z Tuskegee (TV film)
Pouta
Texaská spravedlnost (TV film)
1994 Betrayed by Love (TV film)
Hazardní hráč (TV film)
1992 Vítr
1990 Big Bad John
Chips, the War Dog (TV film)
Hon na ponorku
1989 Billy Kid (TV film)
1988 Goodbye, Miss 4th of July (TV film)
Záchranná akce
1984 What Waits Below

TV seriály

2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Problém jménem Maria (S01E17)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
The Dark Night (E12)
2014 Pomsta (TV seriál)
Renaissance (S04E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Není úniku (S05E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Prkno a pořádek (S06E21)
2012 Newsroom (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Miluj toho svého (S09E03)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pozorovatelna (S02E12)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Začátek na konci (S05E22)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dárek na památku (S03E08)
Hrdinové (TV seriál)
Ikaros (S03E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Odhalení (S06E08)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Dostaneš, co zasloužíš (S03E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sledování (S05E12)
2007 Cane (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Smrt z milosti (S04E23)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Co za peklo? (S01E12)
2005 První prezidentka (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S04E16)
Day 4: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S04E15)
Day 4: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S04E14)
další epizody (4)
2004 JAG (TV seriál)
Co když... (S09E18)
2001 JAG (TV seriál)
Pucflek 2 (S07E10)
Pucflek 1 (S07E09)
1996 JAG (TV seriál)
Obranná akce (S01E12)
1995 Murder One (TV seriál)
1993 Trade Winds (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tapisérie (S06E15)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Stretch the Rainbow (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace