foto

Ned Vaughn

  • nar. 20.11.1964 (55 let)
    Huntsville, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Best of Enemies
2018 Christmas at Graceland (TV film)
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Bukowski
2011 Můj táta Rocker (TV film)
2009 Náhradníci
2008 Duel Frost/Nixon
2007 Kazatel smrti
2005 Úzký kruh
2002 Na vrchol
2000 Beach Boys (TV film)
1999 Doživotí
1998 Max Q (TV film)
1997 Night Scream (TV film)
Smrt na Everestu (TV film)
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Odvaha pod palbou
1995 Apollo 13
Letci z Tuskegee (TV film)
Pouta
Texaská spravedlnost (TV film)
1994 Betrayed by Love (TV film)
Hazardní hráč (TV film)
1992 Vítr
1990 Big Bad John
Chips, the War Dog (TV film)
Hon na ponorku
1989 Billy Kid (TV film)
1988 Goodbye, Miss 4th of July (TV film)
Záchranná akce
1984 What Waits Below

TV seriály

2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Problém jménem Maria (S01E17)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
The Dark Night (E12)
2014 Pomsta (TV seriál)
Renaissance (S04E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Není úniku (S05E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Prkno a pořádek (S06E21)
2012 Newsroom (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Miluj toho svého (S09E03)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Američtí snílci (S01E07)
Událost (TV seriál)
The Beginning of the End (E21)
One Will Live, One Will Die (E20)
Strain (E18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pozorovatelna (S02E12)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Začátek na konci (S05E22)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dárek na památku (S03E08)
Hrdinové (TV seriál)
Ikaros (S03E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Odhalení (S06E08)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Dostaneš, co zasloužíš (S03E05)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Mad Cows (S05E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sledování (S05E12)
2007 Cane (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Růžový dort (S02E15)
Odložené případy (TV seriál)
Smrt z milosti (S04E23)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Co za peklo? (S01E12)
První prezidentka (TV seriál)
Happy Birthday, Madam President (E17)
The Elephant in the Room (E16)
2005 První prezidentka (TV seriál)
First Disaster (E06)
First... Do No Harm (E05)
First Dance (E04)
další epizody (5)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S04E16)
Day 4: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S04E15)
Day 4: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S04E14)
další epizody (4)
2004 JAG (TV seriál)
Co když... (S09E18)
2001 JAG (TV seriál)
Pucflek, část 2. (S07E10)
Pucflek, část 1. (S07E09)
1996 JAG (TV seriál)
Obranná akce (S01E12)
Murder One (TV seriál)
Episode 21 (S01E21)
Episode 18 (S01E18)
Episode 15 (S01E15)
další epizody (5)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
Picket Fences (TV seriál)
Dog Eat Dog (S04E05)
1993 Trade Winds (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Odměna (S02E01)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tapisérie (S06E15)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Stretch the Rainbow (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky