Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nováček Chris vstupuje na známou univerzitu. Byl díky své postavě vybrán do tajemného bratrstva Doma Tau Omega. Chris je sice okouzlen jejím šéfem, ale velice záhy pozná, že za dobrou pověstí bratrstva je něco děsivého… (cariada)

Recenze (15)

cariada 

všechny recenze uživatele

Co na tom mělo být za kultovního? Hodinu se nic neděje jen kecání a koukáme na chlastání a balení holek . Až pak jeden nováček na škole je vybrán do jakého si spolku, jenže tam jsou jakýsi divní upíři a ovládajího. Jeho kamrád mu ,ale pomůže. Blbost bez nápadu. Tu hodinu kecání měli smrknout na pár minut a oněch posledních 20 minut pořádně natáhnout a víc vyšperkovat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Děj filmu se spíše než hororu podobá další studentské komedii, plné hezkých holek a nabouchaných típků. Všechno se točí kolem pochybných univerzitních bratrstev, které opravdu existují, jenže tentokrát má jedno z nich děsivé tajemství. Něco podobného bylo k vidění již několikrát, takže se o žádnou originální zápletku v žádném případě nejedná. Atmosféra filmu není v žádném případě děsivá, tajemná nebo nervy drásající. Spíše se při sledování tohoto filmu budete nudit stejně jako já. Protože tady se všechno točí pouze okolo namakaných kluků v hedvábných slipech a ušlých košilkách. Všichni aktéři si podle mě vydělávají především jako modelové, protože herectví jim v žádném případě moc nejde. Jenže zde vězí i otázka jestli se dá vůbec The Brotherhood považovat za horor? V celém filmu totiž nic co by mě o tom přesvědčilo neuvidíme. Tedy kromě jistého náznaku upírského vysávání krve. Jenže o upírský film se zcela určitě nejedná, protože zdejší hošani si v klídečku chodí ve dne po venku, opalují se v soláriích a sem tam jen někoho bodnou jehlou do ruky a cucnou si sladké krve. Hlavní tajemství bratrstva vám samozřejmě prozrazovat nebudu, ale věřte že o nic nepřijdete pokud tento film neuvidíte. Za celý film mě zaujala jen tato hláška: ,, Vampires are the legend …… This is reality!‘‘. Trochu větší rozjezd uvidíte až na konci celého filmu, kde poteče i trocha té malinovky. ()

Reklama

destroy83 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatné béčko, které nemá s hororem téměř nic společného. Divák má možnost nahlédnout do tajemství vysokoškolského prestižního bratrstva plného nagelovanců, kteří bez fajnového ohozu a slunečních brýlí nedají ani ránu. Do kampusu se nastěhuje nový student, vynikající plavec a samozřejmě ukázkový krasomil jako všichni protagonisté tohoto opusu. Bungalov v kampusu sdílí s dalším krasavcem, jehož postava se snaží do dílka vnést špetku humoru, ale evidentně se to nedaří. Společně se spřátelí se studentkou psychologie, díky které přičichnou k tajemnému bratrstvu, které má s plaváčkem své úmysly. Snímek se děsně vleče formou výjevů ze studentského života a mlžného oparu kolem bratrstva. Když už dojde na nějakou akci, která je ovšem chatrně pojatá a párkrát doplněná formou do očí bijící malinovky, divák doslova trpí. Herecké výkony jsou i na film béčkového ražení slabé. Příběh není nijak originální a celé dílko nezachrání ani pár vysokoškolských koček, které tvůrci na jednu výjimku stejně zazdí jako samotné finále plastovou sekerou. I když mám béčkovou tvorbu velice rád a dovedu na podobných filmech leccos tolerovat, tak zde musím hodnotit odpadem. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Horšie než odpad! Aj videofilm by mal svoju kvalitu... lenže tu máme naivné postavy, dementné kecanie o ničom, nijakú zápletku, umelú hmlu... postavy sa poznajú deň a chovajú sa k sebe ako keby celý život prežili spolu. Upír a ihla... šialený nápad v scenári a ešte šialenejšia realizácia vo filme... to komu chceli nahovoriť, že tí upíri sajú krv? Amatérska kravina najvyššieho stupňa. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktory ma fakt dost nudil a neviem si naozaj predstavit ake su dalsie tri pokracovania. Urcite nebudu dobre. Hlupucky dej o nejakom skolskom klube delta omega, teraz neviem ci sa to tak presne vola, ktory ma v oblube pit krv z nevinnych spoluziakov. Dost ma pobavilo, ked vodca tohoto klubu vravel, ze oni su krasni a popularni a kazdy ich ma rad,,he he, Dost bol namysleny a liezol mi na nervy ako cely film. Stale dookola len tam kecali o ich sprostom klube plny party a chlastu. Satie krvi z obeti bolo ubohe a dost teplosske, ked tam noveho clena, hlavneho hrdinu filmu zaucal ake je to super pit ludsku krv. Nakoniec filmu hlavny sef klubu schyta riadnou maketou sekery zasekom do tela, od ktoreho umiera a zaroven aj jeho clenovia klubu, ktori uz velmi dlhu dobu zili na tomto svete. Moc krvi tam nebolo, ake recami ma zasypovali az privelmi casto, co ja zas moc nemusim pri tomto druhu filmu. Preto moj palec ukazuje na tento film smerom dolu:) ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v USA (Los Angeles) a v Mexiku. (GASTON73)

Reklama

Reklama