Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Recenze (336)

Caliboss 

všechny recenze uživatele

čas od času člověk narazí na 'béčko', které ho výtečně pobaví, aniž by věděl jak to dokázalo. Tohle to dokázalo ;-) Děj posazen do parádního prostředí a kdo nemá rád vlkodlaky? ;-) ()

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem zklamání. Když mi kolega v práci film doporučoval jako jeden ze svých nejoblíbenějších a já si ho posléze pustil, potvrdil jsem si svou domněnku, že kolega nemá vkus. Alespoň podle mých standardů. ()

dundy666 

všechny recenze uživatele

Neberu nikomu jestli ho to bavilo, ale pro mě to byla průměrná Bčková blbost a ani "psiny", které tam ti herci předváděli a těžko by u vojenského soudu prošli nemůžou zvýšit celkové hodnocení. Přesto věřím, že tou stupiditou se to někomu může líbit, na tom v podstatě režisér celou tuhle frašku zakládal. ()

jamoje 

všechny recenze uživatele

no... na to aky mal Neil Marshall rozpocet tam boli dost efektne vybuchy :D ale inak dost desna sranda :DD miestami to nemalo logiku a tie masky tych vlkodlakov mi trosku pripominali Papierove hlavy.... :DD ()

SenFlxr 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Docela legrační mě přišla akorát scéna ve které se pes, kterého vojáci našli na opuštěné farmě (jak to tak bývá) přetahoval o střevo jednoho z nich. Jinak na horor slabá atmosféra, námět taky nic moc a masky otřesné. Nepřišli mě až tak špatní herci, ale asi proto že v porovnání s ostatními aspekty filmu byli prostě lepši. ()

Juri-Sai. 

všechny recenze uživatele

Ale tak vcelku povedená akcička. Ani sem se moc nenudil a občas sem se pousmál když sem tam padal nějáká ta vtipná fráze jako například "karkulka" a "je všude kolem" :-) ()

Papercut odpad!

všechny recenze uživatele

To sem si zase jednou naběhl, člověk by si myslel, že to bude aspoň průměrnej horor, ale chyba lávky. Nuda od začátku do konce, vlkodlaci vypadaj jak namakaný plyšáci a to nemluvim o těch vojácích. Fuj víckrát už ne. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Film není zdaleka tak špatný, ja kby se mohlo zdát. není vyloženě zábavný, ani hloupostí,ani vtipem...ale je poměrně napínavý, rozhodně se u něj nedá moc nudit. každopádně staví na námětu a syrovém provedení, pro Marshalla typickém. Ten, komu se námět líbí, bude film žrát, protože na tom je to postaveno. Dal bych i větší skore,ale objektivně to na víc než *** a 65% nemá. I to je ale dobré. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý horor s vlkodlaky. V poslední době se na tohle téma točí jen sračky, tohle je světlá vyjímka. Film je udělaný o dost jinak, než jsme zvyklí z klasických vlkodlačích hororů, ale v tomhle případě to není vůbec na škodu. 75 % ()

srdce78 

všechny recenze uživatele

nejprve jsem chtělá dát odpad,protože mi to přišlo primitivní,jednoduché dialogy a směšné přehrávání,masky i scénář,ale pak jsem se začala bavit a začala se na to koukat jako na Bčkovou komedii parodii horor a pak jsem fakt královsky pobavila a několikrát i dost zasmála... :-) ()

Reklama

Reklama