Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

První rejžův celovečerák a hned skvostná béčková pecka. Jednotka vojclů na cvičném pochodu Highlandem, je za úplňkové noci ze zálohy přepadena a postupně na kusy masa cupována rozvětvenou rodinou skotských vlkodlaků. Film je na první i druhý pohled levný a neohromí svými triky ani výpravou, ale moje sympatie si získal příjemně neformálním stylem režie i hereckých výkonů; všichni herci jsou skvělí týpci (+ jedna skvělá typka), mluví jak jim zobák narostl, na nic si nehrají a jsou vám svým vojáckým tvrďáctvím sympatičtí. No, možná že to jejich chlapácké hláškování bylo chvílemi malinko přehnané, ale určitě se na to kouká líp, než na nějakou vyteplenou romantickou komedii nebo na podobný sajrajt. "Ou, Ježíši, mám střeva venku!" "No tak je nacpeme zpátky!" "Nebudou tam kurva držet!" "Jasně že budou!" apod. Dog Soldiers jsou parádní Marshallovou generálkou před majstrštykem The Descent tři roky poté. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Fíha. Možná není zas tak těžké umístit se na nejvyšších příčkách mých oblíbených vlkodlačích filmů, když mě vlkodlačí subžánr v rámci horroru zase až tak moc nebere (pořád si na tom ale stojí lépe než upířiny), ale tomuhle filmu se to povedlo. Docela povedené masky, několik skvělých atmosférických a pozitivně nepříjemných scén (padající kráva, vrážení meče mezi zuby /husí kůže zmizela až po několika minutách!!!!!!!!!/) a i na humor dojde (lezoucí střeva, focení vlkodlaků). Moderní, akční, svižné, strhující, mrazivé, děsivé. Kevin McKidd si napravuje reputaci po Trainspottingu a sekunduje mu můj oblíbenec Sean Pertwee. Ne že bych začal mít rád vlkodlaky, ale tenhle film je skvělý. Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nemiluji horrory, ale " darovanému koni se na zuby nekoukej". Jenže já se koukla a smíchy jsem se mohla uválet ! Takovou pitomost jsem opravdu nečekala ! Režisér Neil Marshall musel mít opravdu "pracovní nouzi" ve formě scénářů, protože takovou stupiditu natočit a vrazit do toho peníze, to chce pořádný kus odvahy. Nebudu film hodnotit, tady není ani co. Jestliže mohu něco obdivovat, pak herce SEANA PERTWEEHO, že takovou přiblblou úlohu přijal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky jsem se u jeho sledování zrovna dvakrát nebavil. Začátek filmu ještě ušel a je asi nejlepší z celého filmu. jakmile se však děj přesunul do toho baráku, tak konec. V tu chvíli jsem sledoval jen naprosto trapný pokus o vlkodlačí film. Masky otřesné na to jaký měli rozpočet, herecké výkony těžký průměr a ani hlášky které se snažili vypotit mě moc nebavili. Je to takový průměr mezi vlkodlačími filmy. Abych si ho pustil znovu, tak to se budu muset hodně přemáhat. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový anglických horor o vklodlakoch? Hmmm, to môže byť zaujímavé. Bohužiaľ nie tak, ako som očakával. Zo začiatku ešte atmosféra celkom slušne pracuje (strach z nevideného), ale keď sa lykantropi v druhej polovici ukážu v celej svojej kráse, všetok strach náhle opadne. No čo vám budem hovoriť, chlapík nasúkaný do nerealistického kostýmu s papuľou, ktorá sa samovoľne otvára a zatvára podľa toho, ako silno herec trhne hlavou... viac dúfam hovoriť nemusím. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Jason Statham bol pôvodne plánovaný do role Coopera, ale v poslednej chvíli vycúval z projektu, aby mohol hrať vo filme Ghosts of Mars režiséra Johna Carpentera. (Nekrofil)
  • Film obsahuje potitulkové záběry. (Duoscop)
  • Po svojom vydaní bol tento film dlhý čas najsledovanejším filmom medzi britskými vojakmi v Afganistane a Iraku. (beso74)

Reklama

Reklama