Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

lamps 

všechny recenze uživatele

Dost slabota. Představoval jsem si temnou podívanou, podpořenou mým oblíbeným druhem nadpřirozena- tedy vlkodlaky. Což o to, atmosféra není úplně špatná, opuštěné a zamlžené lesy mají své kouzlo a myšlenka zavření skupiny vojáků do domu obklopeného ze všech stran krvelačnými bestiemi volá po zábavě, jenže je tu několik ale. Tak nejprve ten menší průser, a to směšný vzhled vlkodlaků. Pak ten větší problém, a to zoufalý nedostatek akce a krve. Vždyť očekávané záporáky, jakkoli nevydařené, tři čtvrtiny filmu vůbec nevidíme! Ale ten největší handicap vidím jednoznačně v příběhu samotném, který nedokáže ničím překvapit ani ničím vtáhnout diváka do děje a po většinu času vládne na place vysloveně nuda. Světlejší a surovější závěr to trochu zachraňuje, ale i tak pro mě slabých 50%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nevidel som veľa werewolf-horrorov, ale "Dog Soldiers" sú určite tým najstupidnejším filmom s týmto zameraním. Profesionálna vojenská jednotka, ktorej členovia sa však správajú ako partia teplých skautov, čelí útoku niečoho, o čom ma chceli autori tejto sračky presvedčiť, že sú vlkodlaci. Pane Bože, a tie dialógy! Čo veta, to nebetyčná sprostosť. Ďalší majstrovsky sfušovaný horror z anglickej produkcie. * ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci? Pche! K smíchu! To už jsou drsnější sousedčiny čivavy, když se mi ty mrchy sápou po nohách, kdykoliv je míjím. Britský pokus o akční podívanou s lykantropy prostě nevyšel. Vizuálně velmi chudý, mezi ty německé, či rakouské blbiny na Primě by v pohodě zapadl. Připitomělý dialogy, což sice u béčka není handicap, ale hlavně po většinu času děsná nuda, kterou nevytrhne ani těch pár krvavých scének s vesele holdujícími vlkodlaky. Jediná lekací scéna v úvodu a posledních deset minut jakž takž ujde, zbytek je nuda, nuda, nuda......... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Vší tou laciností (pár efektních záběrů se najde, ale obraz vypadá televizně, hudba mi tam zoufale neseděla) a neiritujícím zřetelným fandovstvím (nespočet nápadů a fórků a celková poctivost) mi to bylo dost sympatické - měl jsem pocit jako by se amatérský tvůrce konečně zmohl na levný celovečerák, v rámci možností se vyřádil a stvořil solidní žánrové béčko. A dech mu nedošel ani ve finále, kdy v chajdičce v lese obležené vlkodlaky konečně dojdou náboje a jde se hodně nablízko. Jako horor slabé, survival slušný. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Z místního hodnocení by se mohlo zdát, že jde o laciné béčko, které snad ani nestojí za podívanou. Chyba lávky! Netvrdím, že Psí vojáci jsou aspiranti na výrazně vyšší procenta, však já sám čtyři hvězdy udílím především pod dojmem, že je tomuto thrilleru poněkud křivděno. Zlý jazykové mají svým způsobem pravdu, když mluví o nedokonalosti akčních scén nebo mezerách ve scénáři. Ovšem, co by mohly i největší kasovní trháky závidět, je atmosféra, která celý film provází. A zejména to slovíčko celý je velice důležité. A tak mi věřte, že ne každý padesátiprocentní film na ČSFD si zaslouží vaše přehlížení. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Děj je zasazen do Skotska, ale filmovalo se v Lucembursku. (Chatterer)
  • Film měl být původně prvním dílem trilogie. Žádná další pokračování ale nikdy nevznikla. (SONY_)

Reklama

Reklama