Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mladá rebelka Nimue, která má tajemné schopnosti a legendární meč, spojí síly s okouzlujícím žoldákem Artušem a společně se vydají zachránit její lid. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (95)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Kdyby se jmenovali všichni jinak (ta známá jména z legendy kolem Excaliburu), tak by to nikdo s Artušem a spol. tolik nesrovnával a hodnocení mohlo být o něco lepší. Takhle to bylo vysloveně nejhorší dílo v dějinách, co kdy kdo kolem Merlina natočil!! Bez legrace, výprava, kostýmy, dobové reálie byly skvělé! Efekty kromě prvního dílu byly taky slušné! Ale vše ostatní, od hereckých výkonů, střihu a samotného scénáře, který je děravý jak ementál, to nestálo za nic. A je to fakt škoda, protože potenciál to mělo. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Výpravou, triky a těmahle věcma to bylo vyladěné na seriálové poměry. Horší bylo spojení příběhu s postavami. Katherine Langford jako Nimue špatně uvěřitelná, hodí se mi do jiných žánrů, a to jsem se na ní těšil. Zbytek postav z Artušových příběhů nechybí, jen působí trochu jako verze pro teen publikum. Artuš castingem vysloveně neseděl. Každopádně další řada nebude, ukončení je takové nijaké, takže zřejmě zbytečné. (hodnocení za 1. sérii - konec)  ()

Reklama

zdenzo 

všechny recenze uživatele

PRINCEZNA FANTAGIRO NA TRIPU Těžko říct, co tvůrci zamýšleli, ale když dva dělají totéž není to totéž. Nejsou to Vikingové, není to Poslední království a už vůbec to není GOT. Absence rozpočtu jde cítit každým levným záběrem a hereckou impotencí 80% ansámblu. Nezachrání to ani nejstarší z bratrů Skarsgardů a už vůbec ne předloha Franka Millera. Shame, shame, shame! ()

Han_Quintet odpad!

všechny recenze uživatele

Tak první díl, dal jsem tomu třicet minut, naprosto idiotská story o "vyvolené", to je alfa omegou každého scénáře a story, když nevíte o čem psát, totální klišé(odmítání osudu pochyby hlavní hrdinky o sobě samé, zcela určitě roztaháno do celý série +/- pár světlých okamžiků její moci nééé díky - tohle je story šablona pro tupé lidi), které je znakem nekvality a toho, že jste rezignovali na jakékoliv tvůrčí psaní. Je to prostě průšvih roven kvality velice řídkému lidskému exkrementu. Například seroš "Letter for the King" s tímto klišé taky začíná, ale umí s ním pracovat, že ve výsledku člověk dostane velmi originální story a fajn seroš. Tady ale selhalo úplně všechno, kostýmy jsou tragédie, stejně jako výběr lokací, totální selhání štábu co měl na starosti výpravu a celkově to působí jako amatérský film, nikdy více! ODPAD! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

To že ma toto len 47% neriešim, slaba umbrella academy má 80, ale sú to dosť odlišne seriály. Tu bol aspoň dabing. Seriál ma tak povediac fakt bavil. A to že má skoro každá epizóda nad 60% považujem za spravodlivé. Ale to celkové hodnotenie je fakt na smiech. Priemerná záležitosť ktorá ma aj lepšie stránky ale aj horšie. Pozrieť sa to ale dalo určite. 3* ()

Galerie (176)

Zajímavosti (3)

  • Pro herce Seana Gildera (Bors) se nejedná o první roli v díle adaptujícím artušovskou legendu. Zahrál si už ve filmu Král Artuš (2004), kde se představil v roli Artušova sluhy Jolse. (slipknotfan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Reklama

Reklama