Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk se snaží zajistit Emilu Blonskému alias Abomination podmíněné propuštění. (Disney+)

Recenze (39)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál více přicházím na to, že mě superhrdinská linka v komediálních MCU seriálech spíše otravuje. Funguje totiž o poznání hůře než ta civilní. Každopádně tady se zatím tvůrci klidní (aneb nemáme čas dělat pořádné CGI) a já se bavím. Mohou za to hlavně hrátky se čtvrtou stěnou, překvapivě parádní Tatiana Maslany (jejíž obsazení se mi zpočátku nelíbilo) a fakt, že můj smysl pro humor je vskutku bizarní záležitostí. Takže ano. V jádru je to hrozná blbost, ale já se rád jednou týdně prvoplánově pobavím. P.S.: Ta potitulková scéna je odpad i podle mě. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický příklad “když dva dělají totéž, není to totéž”. Pokud si Hulková (zcela korektní CZ překlad Ona-Hulk) hraje na Deadpoola a vede jakože sarkastický poznámky do kamery (aby vlastně shodila sama sebe), NEFUNGUJE TO! Vůbec to není vtipné. Jen to potvrzuje, že scénář ví kde jsou slabiny, přiznává to vůbec nic s tím nehodlá dělat. Nikde totiž není ani náznak nekorektnosti (díky které to právě Deadpoolovi fungovalo). Jediné co fakt zabírá jsou camea. Přítomnost “nejvyššího kouzelníka” opravdu zabrala. A děj? Velký-špatný… ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, má to být o She-Hulk. Jenže ona zatím působí spíš jako průvodce, komentátor.... . Jako kdybychom sledovali dlouhé potitulkové scény, které nás maji pobavit, trochu pozdržet v MCU a navnadit na celovečerák. Soud s Blonskim...šup to za Neuvěřitelného Hulka. Případně za Deset prstenů jako dodatek k Wongovu zápasu v kleci. Proces s měňavcem...za Marvelku. She-Hulk zatím slouží jen jako crosoverhřiště MCU. Nijak mi to nevadí, je to vcelku zábavné. Vlastně mnohem lepší, než etnopopík Minimarvel, nebo trapná debělizace cpt. Ameriky Falcon a Winter Soldier. ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*5/10* Tento díl mohl být lepší, nebýt té sekundární linky (případ Bukowski vs Runa byl naprostý otřes sledovat i poslouchat). CGI v jistých momentech rovněž pokulhávalo, což tak vypadá, že bude jeden z hlavních problémů celého seriálu. Wong a Blonsky byli skvělí. K Jen si stále hledám cestu, snad se více vykreslí v následujících epizodách. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne zostupna tendencia, a to hlavne z dovodu, ze epizoda nie je tak vtipna a shick, ako predosle. Ked sa tlaci na pilu a prilis serviruju ludsku hlupost, ktorej som bez-tak svedkom v reale, ci na socialnych sietach denne, irituje a unavuje ma, sledovat toto "stupid-promo" este niekde inde. Par vtipnych momentov tu bolo, o tom ziadna. Inak, este jedenkrat dnes uvidim  nejaku kozu twerkovat, asi sa zgrciam...bez srandy. :D ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • V seriálu je Jennifer (Tatiana Maslany) dotázána na to, zda její schopnosti pochází z neúspěšného pokusu o vraždu mafií. V komiksu je přesně toto způsob, jakým svoje schopnosti získala, když se jí krev Bruce Bannera (Mark Ruffalo) dostala do těla skrz dobrovolnou transfuzi. V seriálu však byl tento origin změněn. (NiWi)
  • Před vězením stojí dodávka zpravodajské stanice KCAV. Stejná stanice se objevuje v seriálu Perníkový táta (od r. 2008). (NiWi)

Reklama

Reklama