Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk se snaží zajistit Emilu Blonskému alias Abomination podmíněné propuštění. (Disney+)

Recenze (39)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál více přicházím na to, že mě superhrdinská linka v komediálních MCU seriálech spíše otravuje. Funguje totiž o poznání hůře než ta civilní. Každopádně tady se zatím tvůrci klidní (aneb nemáme čas dělat pořádné CGI) a já se bavím. Mohou za to hlavně hrátky se čtvrtou stěnou, překvapivě parádní Tatiana Maslany (jejíž obsazení se mi zpočátku nelíbilo) a fakt, že můj smysl pro humor je vskutku bizarní záležitostí. Takže ano. V jádru je to hrozná blbost, ale já se rád jednou týdně prvoplánově pobavím. P.S.: Ta potitulková scéna je odpad i podle mě. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička nejspíš prezentuje duch, ve kterém se ponese i zbytek seriálu a bude se pokoušet naplnit koncept superhrdinského sitcomu. Neznamená to ovšem, že by definitivní prezentace tohoto duchu byla nejsilnější. I proto, že u třetí epizody seriálu She-Hulk je několik velmi pochybných rozhodnutí, které ve finále slouží jen k bizarním výlevům, které jsou ovšem jen občas zábavné.   Nejzajímavější pochopitelně zůstává vyvrcholení cliffhangeru a soud, který má rozhodnout o tom, zda se Emil Blonsky má dostat na svobodu. Dává to vlastně celé vzhledem k událostem Neuvěřitelného Hulka smysl? Je Emil Blonsky v podání Tima Rotha zcela mimo charakter z původního filmu a nebo jde o snahu o zatloukání? Tak či onak, je tento soud nejzajímavější a Tim Roth je v komediální formě poměrně zábavný.   Větším problém je sekundární linka epizody, která se točí kolem soudu s bílou elfkou, která se přeměňuje v Megan Thee Stallion (rozbor jejího camea by byl též velmi výživný, ale neobešel by se bez bouchání do klávesnice) a i když to v jádru vypadá, že tato sekundární linka přeci jen bude sloužit ke konfrontaci Jennifer Walters s nějakou minulostí a především zadostiučiněním, vlastně to tak úplně nedopadne.   Spousta odkazů, které vlastně působí tak trochu na sílu, odhalení jedné velké záhady ze Shang-Chiho a legendy o deseti prstenech, které se ve finále projeví jako strašně podivné odhalení a odkazování k událostem posledního Spider-Mana, které též v kontextu událostí MCU působí tak trochu podivně a krapet nedává smysl. Daleko zajímavější je tak rovina parodického utahování si z médií, odkazování na právnické seriály a ryzí sitcomová forma, která je sem tam probodnuta celkem fajn zlomením čtvrté zdi.   Větší prostor tu alespoň dostává Josh Segarra, který toho jako kolega She-Hulk Augustus Pugliese ještě bude mít hodně, co říct a dokáže se prodat jako strašný sympaťák, naznačuje se další směr, kterým se události seriálu vydají a působí zajímavě a přitom všem tak vlastně nevadí, že je režijní uchopení Kat Cairo pořád dvakrát nezajímavé. I když by bylo snadné zahrát si na ďáblova advokáta a říct, že sitcomy přece nikdy dvakrát neotevírali dveře pro nějakou uměleckou licenci. I když je ovšem koncept o právničce ve světě superhrdinů přeci jen svěží, svůj pravý potenciál zdá se ještě musí She-Hulk: Neuvěřitelná právnička v budoucích epizodách objevit.   CGI poté sice z prvních třech epizod prozatím působí nejrušivěji (všímejte si magických portálů!) , Tatiana Maslany se pořád dokáže projevit jako další hlavní hvězda, u které v Marvel Studios nešlápli vedle. Další dobrodružství Jen Walters tak mají rozhodně potenciál, snad jej ovšem nabídne už zbylých 6 epizod..... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové nemastné, neslané. Bez barvy (řekl tu někdo zelená?) bez chuti, bez zápachu. Zato mezititulková scéna tentokráte s přehledem odpad. A závěrečný dementní ´´song´´ bez komentáře. Jen tak dál, soudruzi z Marvelu. Až tam začne She Hulk konečně Hulkovati...dejte mi vědět. V těch nejlepších comicsech je totiž dokonalá rovnováha mezi právničením a superhrdinskou akcí. Zde je zatím jen to právničení (ne, že by bylo nudné) a to je blbost, když máte jen 9 dílů, z nichž každý by měl správně míti ten poměr 50/50. Ovšem zdá se, že ani všemohoucí Feige holt neví vše. Plus za gerontickou Elfku (tu bych dal s fleku do LOTRa, aby Bilbo čuměl) z Asgardu/Nowého Asgardu a ty Emilovy Víly. Ty byly TOP.:))) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, má to být o She-Hulk. Jenže ona zatím působí spíš jako průvodce, komentátor.... . Jako kdybychom sledovali dlouhé potitulkové scény, které nás maji pobavit, trochu pozdržet v MCU a navnadit na celovečerák. Soud s Blonskim...šup to za Neuvěřitelného Hulka. Případně za Deset prstenů jako dodatek k Wongovu zápasu v kleci. Proces s měňavcem...za Marvelku. She-Hulk zatím slouží jen jako crosoverhřiště MCU. Nijak mi to nevadí, je to vcelku zábavné. Vlastně mnohem lepší, než etnopopík Minimarvel, nebo trapná debělizace cpt. Ameriky Falcon a Winter Soldier. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Ty vole za co mě trestáš. Abomination byl v Incredible Hulk perfektní jako Blonsky, i jako monstrum. Člověk Blonskemu věřil tu kompetivnost s Hulkem a Abominationovi tu agresi a nenávist. Tady je Blonsky rádobyvtipná karikatura a Abomination s debilním CGI ksichtem a blánama úplně mimo. A ta zelená špína je ještě horší. Potitulková scéna jen potvrzuje, že je to čistej trash. Pravděpodobně tady končím. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už vyznělo jako parodie na MCU. Sitcom, který se utápí v břečce a je do sebe tak zahleděný, že jakoukoliv negativní reakci otočí v útok, aby mohl pochválit svou egoistickou náturu. Bojím se, co udělají s cameo Daredevila. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme za sebou 3 díl z 9 a všechno to je spíše průměrné. Jennifer zastupuje Abominationa  myslí si , že to bude pohodička pak, ale Abomination vystoupí v aréně v Shang Chim a zkomplikuje se to. Na konci máme i záporáky z Wrecking Crew a objeví se i Wong. 60 procent jinak ohledně té potitulkové scény co prý sboří internet nechte si zdát uvidíte twerkovat She Hulk na jakousi sračku. 60 procent ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen, ktorá mala pred sebou skoro vyhraný prípad naráža na komplikáciu v podobe nelegálnych Wongových zápasov. Teraz musí svedčiť aby sa Blonský zbavil obvinení. Prevedenie: Seriálu nedochádza šťava. Lebo do tejto chvíle žiadnu šťavu nemal. Nasilu vrazený Wong je len dôkazom toho, že autorom už po dvoch dieloch dochádza sila na túto nezmyselnú super emancipovanú hrdinku. Ja dávam aspoň jednu hviezdu za občasné spin offi na staršie filmy. Inak by to bol odpad. 13% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický příklad “když dva dělají totéž, není to totéž”. Pokud si Hulková (zcela korektní CZ překlad Ona-Hulk) hraje na Deadpoola a vede jakože sarkastický poznámky do kamery (aby vlastně shodila sama sebe), NEFUNGUJE TO! Vůbec to není vtipné. Jen to potvrzuje, že scénář ví kde jsou slabiny, přiznává to vůbec nic s tím nehodlá dělat. Nikde totiž není ani náznak nekorektnosti (díky které to právě Deadpoolovi fungovalo). Jediné co fakt zabírá jsou camea. Přítomnost “nejvyššího kouzelníka” opravdu zabrala. A děj? Velký-špatný… ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*5/10* Tento díl mohl být lepší, nebýt té sekundární linky (případ Bukowski vs Runa byl naprostý otřes sledovat i poslouchat). CGI v jistých momentech rovněž pokulhávalo, což tak vypadá, že bude jeden z hlavních problémů celého seriálu. Wong a Blonsky byli skvělí. K Jen si stále hledám cestu, snad se více vykreslí v následujících epizodách. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne zostupna tendencia, a to hlavne z dovodu, ze epizoda nie je tak vtipna a shick, ako predosle. Ked sa tlaci na pilu a prilis serviruju ludsku hlupost, ktorej som bez-tak svedkom v reale, ci na socialnych sietach denne, irituje a unavuje ma, sledovat toto "stupid-promo" este niekde inde. Par vtipnych momentov tu bolo, o tom ziadna. Inak, este jedenkrat dnes uvidim  nejaku kozu twerkovat, asi sa zgrciam...bez srandy. :D ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zábavná a suprová epizoda, kterou sráží jen občasně špatné CGI a závěrečná akce. Mezi nejlepší momenty za mě bezesporu patří uvědomnění Jen že její seriál je plný cameí, dělání si srandu z haterů v podobě reálných komentářů o ženských super hrdinkách a post credit scéna. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Probourávání čtvrté zdi mi zde přijde otravné a docela i neopodstatněné či únavné. U Deadpoola bylo vše přirozené, tady je to vyloženě na sílu. Nebudu říkat, že tato epizoda neměla pár svých chvil a vlastně právničina mě bavila na samotné epizodě nejvíc. Jen je trochu škoda, že se musí stavět opět na starých postavách (Blonsky, Wong), zatímco ty nové nejsou nijak zajímavé. Je to taková šeď, ale má to půl hodiny a před spaním se to dá. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi som chcel aby bol tento seriál dobrý. Naozaj. Ale toto je príšerné. Za tú polhodinu/20 minút sa nič nedokáže vysvetliť/stať/ ukázať, She Hulk je otrasná protagonistka a je to naozaj ako zlá paródia na komiksy a humor je príšerný. Tento seriál mal potenciál byť niečo ako Deadpool/Peacemaker ale toto je skôr nevydarená kópia agents of shield lebo zatiaľ to zvláda iba ukazovať svet kde sa pohybujú superhrdinovia ()

Reklama

Reklama