Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a relativně inteligentního humoru. Tygry Štěpána Kozuba, Vladimíra Poláka a Robina Ferra se během večera snaží zkrotit zkušený krotitel tygrů Albert Čuba, ale jen proto, aby smíchem zcela neroztrhali bránice našich diváků. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších komediálních a improvizačních show na českém YouTube. (Divadlo Mír, Ostrava-Vítkovice)

(více)

Recenze (56)

Filumena 

všechny recenze uživatele

Každý počin má své příznivce i odpůrce. Jelikož žiji přímo v ohni "regionu razoviteho" miluji tento humor. Ostraváci jsou prostě tvrdší v řeči což je historicky dáno tvrdou prací. A to když zabrousíme o pár kilometrů dál do Polska tak uslyšíme kouzelnou proloženou slezsštinu.  Tady se sešli nadšení komici, skvělí herci a improvizace jim sluší. Jejich skeče mají dokonce i děj a ne jen vtipné hlášky, i když si někdy říkám kam na to proboha ten Štěpán chodí? Musím si rýpnout a porovnat s Partičkou která je založena na svíjení se smíchem pod taktovkou Daniela Dangla. To mne více bavili Geňa se Suchošem v Tele Tele. Jak zde krásně píše verbal, jen ať se nedají zlomit komercí. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno. Zatímco fenomén Štáfek jede poměrně kvalitní, sice fekální ale kvalitní bomby, Kozub je český Matt Lucas v tom špatném slova smyslu. Naprosto dementní humor pro kretény, který se snaží tvářit inteligentně a že je snad něco víc, než obyčejný druhořadý fekál pro tu nejspodnější část téhle republiky. Podobný sranec jako Most. Kozub je normální mor humoru tvl. Sračka. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Jůtuberový projekt ostravského divadla Mír, který je předchůdcem koronavirového Skoro na mizině se stejně uhozeným a přisprostlým humorem, který je tak uhozený až je to zábavný. Respektive dokud se jedou skeče do pěti minut, tak je to jako zábavná anekdota, ale jakmile se jedou delší útvary viz. dvacetiminutové parodie na Vyvolené tak už to ztrácí údernost, pointu a zbyde uřvaná trapnost se sprostými slovy. Prakticky to stojí na skvělém Kozubovi, ale je milé vidět i neokoukané tváře z oblastního divadla. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Je relativně jedno, zda to je či není vtipné, zda jsou trapné momenty záměrně (ne)vtipné, zda klouzání po povrchu skrze "děláme si srandy z nekontroverzních věcí/témat" (vostravština, práglhumory) není sázka na jistotu či zda, když to nejde, tak se sklouzne v laciné pitvoření se, že by srdéčko všech těch troškových čerťísků a vodňásků zaplesalo. Jde o to, že to je komediální improvizace, která až na výjimky potvrzující pravidlo nemůže fungovat bez vaší přímé účasti (v publiku, hospodě, to je jedno kde). Takhle se totiž kluci neladí na smích přítomných diváků (a tedy nemohou štelovat volume humorů dle toho "co na ně dnes funguje"), ale na sebe sama a... V mých očích se na jeden zdařilý gag na sebe naladí asi tak jednou za uherský rok; je tam až příliš výstřelů do prázdna či momentů, kdy jeden rozjíždí něco, z čeho by něco i mohlo vylézt, ale nikdo se k němu nepřidá čili to opět sklouzne v dělání opiček. Je to jako koukat na kámošova videa z kalby, kde se jely gagy a hlášky, ovšem je to mezi lidma, které neznáte a na té kalbě jste nebyli. A kámoš se může potrhat, zatímco vy nechápavě zíráte "co je na tom jakože vtipného". Jediné co klukům nelze upřít je, že dva z nich mají dar za pochodu ze sebe cedit hlášky, které si mnohdy říkají o zlidovění. Díky čemuž stojí za to jednou za čas si to protrpět s nadějí, zda zrovna dneska jim to aspoň jednou nesedlo. Ve čtyřech z pěti případů nesedlo, ale ten pátý je to, co stojí za vidění. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Chvilku trvalo, než jsem Tygrům přišel na chuť. Definitivně se to zlomilo u scénky Jak sbalit holku, protože u tý jsem asi 10x umřel smíchy (Drž hubu Mojmír fuuuuuurt!). Odteď neřeknu kobrám jinak, než šťávy. Los Borcos taky dokonalý a doufám, že zatím jediná scénka nebude ZZ Strop. Jó, tihle kluci maj názor a určitě je budu sledovat dál. Plnej počet zatím nedávám, protože ne všechno je dokonale vtipný, uvidíme časem. Každopádně Štěpán Kozub je génius, s jakou lehkostí střihne Jugoslava, Lumíra nebo Votjoubka. A samozřejmě musím pochválit Milana - hlavně tedy proto, aby mě nevyyypnul. Ale největší démon je Mojmír, i když je nejvíc buzerant :-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Než začali Tři tygři natáčet videa, skeče a streamy, tak začínali divadelními představeními. První představení Tří tygrů proběhlo 29. října 2015. V té době se členstvo skládalo z Alberta Čuby, Štěpána Kozuba a Robina Ferra. Později se k nim přidal ještě Vladimír Polák, ale aby název dával smysl, tak se Albert povýšil na krotitele tygrů. (VSVB)
  • V epizodě Silvestr s rodinkou můžeme na rachejtli vidět fotku Dannyho Treja. (VSVB)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama