Reklama

Reklama

Pętla

  • Velká Británie Petla
Trailer 2
Polsko, 2020, 105 min

Režie:

Patryk Vega

Hrají:

Antoni Królikowski, Katarzyna Warnke, Piotr Stramowski, Marcin Zacharzewski, Maciej Zacharzewski, Aleksandra Nowicka, Dagmara Kaźmierska (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Film založený na skutočných udalostiach o mladom Danielovi Sniezekovi (Antoni Królikowski), ktorý pokračuje v rodinnej tradícii ako policajt. Avšak osudy života ho zvedú na gangsterskú dráhu, kde sa rozhodne podnikať v podniku s drogami a sexu, ktorým nakoniec podľahne. (sochoking)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (34)

Morholt 

všechny recenze uživatele

I když je tenhle Vega trošku rutinní, tak je to pořád vtipná a brutální jízda řízlá notnou dávku korupce, která se dotýká snad všech vrstev polské společnosti. Na scénu dorazí i ruské a ukrajinské bezpečnostní složky, hlavní roli tu hrají bordely a typicky vegovské obskurní postavičky tentokrát představuje tupý člen zásahovky s přezdívkou nindža. Co u mě vzbudilo mírné rozpaky byl styl vyprávění. Jednalo se vlastně o sled relativně krátkých klipů, které na sebe navazovaly. To sice filmu dodalo na zběsilém tempu, ale v některých chvílích by neškodilo trochu zpomalit. Nicméně i tady se patří zatleskat a natěšeně vyhlížet další režisérův projekt. 80% ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Patryka Vegu prostě miluju. Ten jeho styl, kde nechybí akce, skvělý humor a spousta krve je prostě nenahraditelný. Tenhle příběh je navíc vážně skvělý a vtip tam rozhodně nechybí, respektive je tam hodně bizarních situací, které prostě jinde neuvidíte. Mě to bavilo celou dobu a klidně bych to brala i delší. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega opět přišel s tím, co mu žeru i s navijákem; dal dohromady skupinu kvalitních herců, promíchal ji s nevalnými recitátory a na základě skutečných událostí vytvořil další ze svých politicky nekorektních průvodců polským podsvětím. Režisér jel naštěstí se scénáristou i producentem na jedné vlně, takže opět spáchal záležitost, u níž jsem se mohl výborně bavit, aniž bych si musel oblíbit některou z postav. To by byl ostatně oříšek, protože Patryk Vega zřejmě taky nemá rád dušínovské typy, jenže se zase pouští opačným směrem, takže se to v jeho filmech hemží spíše Štětináči a Dlouhými bidly. Že mám ale načteno, co? A to znám i Čtyřlístek:-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl, že Vegovi filmy obsahují častokrát pár komediálních až parodických scén. Ani tady tomu není jinak. Každopádně je to o5 parádní jízda. Tentokráte cesta za vybudováním impéria alá Vega. Škoda, že závěr(pád impéria i ten osobnostní) už je o něco slabší......Na závěr jedna dobrá rada do života(z filmu). Chodíš do kostela? ANO. Chodíš do bordelu? NE. Tak začni. Bordel je místo kde se potkává svět zločinu, obchodu, politiky, agentur a policie. Slabší 4 hvězdy. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Królikowskému tieto role vyfetovaných a vychcaných zmrdov, zdá sa, že pasujú perfektne na telo! Vega už tradične strieda brutálnu akciu s vidláckym humorom až sa divák, zvyknutý na jeho tvorbu, neubráni občasnej nude. Avšak záver filmu ma prichytil nepripraveného a preto udelím 4 hviezdy. 65% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Dej filmu voľne vychádza z prípadu takzvaného "Podkarpatského škandálu" a samovraždy Dawida Kosteckieho. (_marduk_)

Reklama

Reklama