Reklama

Reklama

Pán přílivu

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Pán přílivu, nominovaný na sedm Oscarů, zrežírovala Barbra Streisandová, představitelka hlavní role newyorské psychiatričky Susan Lowensteinové. Ta se snaží pomoci depresemi sužované spisovatelce, která se už poněkolikáté pokusila o sebevraždu. Tuší, že kořeny jejích problémů sahají do dětství, a proto požádá bratra své pacientky, nezaměstnaného trenéra amerického fotbalu z Jižní Karolíny Toma Winga (Nick Nolte), aby jí poskytl vodítko k odhalení jejich rodinné historie. Během zoufalého pokusu zachránit zdravý rozum své sestry i vlastní duši se Tom a Susan vydají na nepříjemnou cestu dlouho potlačovanými vzpomínkami. Cestu, na níž Tom zároveň dodá doktorce Lowensteinové odvahu řešit vztah s jejím násilnickým manželem. Tito dva lidé, pocházející z naprosto odlišných světů, stanou tváří v tvář své bolesti a zjistí o sobě skutečnosti, které jim oběma změní život…a přitom se do sebe zamilují. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

IBBY 

všechny recenze uživatele

...Barbra nikdy nepatřila k mým hereckým oblíbenkyním i když uznávám že herečka je skvělá...to co ale dokáže na druhé straně kamery jen dokazuje že když to v sobě člověk má ukáže to tak jako tak...herečka mi přijde poněkud "přetažená" jako režisérka má v sobě dostatek pokory a citlivou ruku...a říkám to nerada ale hurá...není to muzikál!!! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ukazuje, jak perfektní je Barbra před kamerou i za kamerou. Ve filmu je velice atraktivní a zaujalo mě, jakým způsobem si mě dokázala získat. Vzpomínky z dětství byly velmi emocionální. Stejně jako Nick Nolte, jehož hlas film doprovází. Nevím, co víc bych k filmu napsala, snad jen, že stojí za to se na něj podívat! ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Todle by byl ten poslední film, na kterej bych se normálně chtěl podívat. Někdy se podívání na něco, co sme nikdy předtím neviděli, stane zdrojem zklamání, někdy, a to je tendle případ, se stane zdrojem nadšení. Nikdy bych nevěřil, že mě ještě dokáže něco, cokoliv nadchnout, víceméně už sem všechno viděl a zažil, aspoň jednou, no a to je teda i tendle film. Ten sem zažil až dneska poprvý a jednou. Pán přílivu je velkej a krásnej film, smekám před Streisandovou i před Noltem a i před Conroyem. Tomudle filmu muselo velký plátno hrozně slušet. Já ho viděl na malý obrazovce a přesto mě dojal, jako bych ho viděl v kině. Za to jasná 5ka. ()

MissJ 

všechny recenze uživatele

Obrovská srdcovka. Vysoké hodnocení plyne z toho, že se nestává tak často, aby se do mě tento typ filmu tak moc vryl. Ačkoliv je zápletka jak vystřižená z červené knihovny, neměla jsem sebemenší problém jí uvěřit. Je to natočené s velkým citem. Soundtrack je kapitola sama pro sebe, stejně jako Nick Nolte. Doják, ale jeden z nejlepších, co znám. A knihu Pata Conroye mám připravenu jako horký tip, hned jak se dostanu do důchodu^_^ ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Kdyby ten film tak strašně netlačil na pilu, dal bych snad i pět. Na moje gusto se toho nuceného tlačení slzy z diváka vyskytovalo trochu příliš mnoho, nicméně to nemění na nepopiratelných kvalitách filmového zpracování příliš mnoho. Kupodivu zafungovalo pro mě nepředstavitelné - spojení Nolteho a Streisand do partnerské dvojice. Před zhlédnutím filmu jsem nevěřil tomu, že by to mohlo držet pohromadě. 75%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (9)

  • Barbra Streisand (Susan) se přibližně šest měsíců radila s lékaři a terapeuty, aby jí pomohli vytvořit pocit autenticity filmu. (sator)

Reklama

Reklama