Reklama

Reklama

Uzavřený případ

(TV film)
  • USA Case Closed (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladý černošský polda, trochu šašek a trochu smolař, narazí na nitky vedoucí k už uzavřenému případu krádeže vzácného diamantu. Ve spolupráci s dnes již penzionovaným detektivem, který měl případ na starosti, se dostanou na stopu mocného gangu. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

clep 

všechny recenze uživatele

Povedená krimi-komedie s perfektním ústředním duem o hledání jednoho pěkného diamantu s několika vraždami navrch a trochou té akce, která neni kdovíjak oslnivá ale jde to. A hlavní záporák je pěkně slizkej. Několik chyb se jistě najde, ale jelikož je to film mého dětství, s radostí je přehlédnu:) "Jdi pryč od mýho auta!!" :-D ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pro mě absolutně neznámá, ale překvapivě výborná a vtipná variace na "Policajta z Beverly Hills" a "Smrtonosnou zbraň". Ukecaný černoch, stárnoucí detektiv v důchodu, velký případ a hromada hlášek. Skvělá "osmdesátková" akční komedie. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Další film zachráněný z VHSky, koupené naslepo v bazaru, bez toho aby znal člověk obsah pásku předem. Pro mne vyjímečně povedená krimi komedie, které nechybí vůbec nic a za mne je na tom lépe, než Murphy a jeho Policajt z Beverly Hills! ()

charge 

všechny recenze uživatele

Tak tohle kdybych neviděl o moc nepřijdu. Rozjezd sice vypadá nadějně, ovšem potom přichází hodně studená sprcha v podobě křečovitých a odfláknutých dialogů, pokusů o hláškování černošskýho detektiva, který ujížděj úplně mimo humor, nebo zápletky jak z epizody To je vražda, napsala. Taky nelze nepřehlídnout mikrofony v záběru, který zaručeně značej, že je něco špatně a to i u televizního filmu. Slabota, která i přes kvalitní dabing moc zábavy nepřinese. ()

Macias 

všechny recenze uživatele

Nic mu nechybí. O něco slabší než Policajt z Beverly hills ale... ukecanej mladej rozrtžitej policajt a do toho hláškující starej policajt... akce dost, krásná holka a humoru moc! škoda, že tenhle film nejde nikde sehnat :( ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl moc rád. Byla to doba, kdy ketěli filmy Policajt z Beverly Hills, 48 hodin. A přesně stejné parametry měla tato akční podivaná s přijemnou dvojkou - mladým černochem a bílým starým poldou v důchodě. Navíc i pár známých z Policajta z Beverly Hills. Rád bych zase oben film rád uviděl. Má příjemnou namíchanou atmosferu s akcí, humoru, napětí, citu. ()

Spapanek 

všechny recenze uživatele

Další z mých oblíbených filmů. Ve stínu Policajta z Beverly Hills trochu pozapomenutý. Myslím, že je to škoda. Hlavní postavou je také rebelský černý policajt, v tomto případě řešící případ série vražd několika mužů, které spojuje to, že byli v minulosti vyšetřováni kvůli krádeži diamantů. Zajde proto za policistou v důchodu, který případ řešil a musel uzavřít jako nevyřešený pro nedostatek důkazů. Postupně se dostávají na stopu vrahovi i když času rychle ubývá a mrtvol přibývá.... Skvělá dvojka, kterou tvoří ukecaný aktivní černoch a postarší tlustý a nabručený běloch. Spousta slovního humoru, veselé situace a docela dobrý děj. Mám tyhle filmy rád a je mi trochu líto, že si ho ve stínu PzBH skoro nikdo nevšimne, myslím, že je přinejmenším na stejné kvalitativní úrovni. ()

Reklama

Reklama