foto

James Greene

  • nar. 1.12.1926
    Lawrence, Massachusetts, USA
  • zem. 9.11.2018 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Promlčení
2002 Lehi's Wife
Road to Perdition
2001 Instinct to Kill
2000 Princ a chuďas (TV film)
1998 Doktor Flastr
Vánoční přání (TV film)
1997 Fotograf mrtvých duší
1995 Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
Strážce mého bratra (TV film)
Velká Samota (TV film)
1994 Guinevere (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Experiment Philadelphia 2
Není úniku
1989 Perfektní svědek (TV film)
1988 Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
Uzavřený případ (TV film)
1987 Kamarádi (TV film)
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
1984 Body Rock
1983 Rage of Angels (TV film)
1982 A Little Sex
Techtle mechtle
1981 Duchařský příběh
Thin Ice (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Stubby Pringle's Christmas (TV film)
1977 Spell, The (TV film)
1976 Zastavení na Missouri
1975 Bug
Honorable Sam Houston, The (TV film)
Jolly Corner, The (TV film)
Knuckle (TV film)
1971 Doc
1970 The Traveling Executioner
1964 Babo 73
1961 Mad Dog Coll

TV seriály

2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Pie-Mary (S07E09)
Ron & Jammy (S07E02)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Road Trip (S02E09)
2013 Family Tree (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Fluoride (S06E08)
Filibuster (S06E06)
další epizody (11)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Leslie vs. April (S05E07)
How a Bill Becomes a Law (S05E03)
Soda Tax (S05E02)
2011 Up All Night (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bixby je zpátky (S02E14)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a muzikál (S02E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 In-Laws (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Zachraňte vojína Lea (S04E17)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Currahee (E01)
2000 God, the Devil and Bob (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Minuta před půlnocí (S05E22)
1998 Becker (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zúčtování (S06E21)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Život s Louiem (TV seriál)
1994 Frasier (TV seriál)
Vraťte mu to křeslo (S01E19)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Married People (TV seriál)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kdo pozoruje pozorovatele (S03E04)
Columbo (TV seriál)
Columbo jde pod gilotinu (S08E01)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
CBS Library (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Lincoln (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace