Reklama

Reklama

Cujo, vzteklý pes

Trailer

Obsahy(1)

Vic Trenton (Daniel Hugh-Kelly) je reklamář a má problém. Reklamní kampaň na snídaně pro děti se hroutí, protože výrobek je závadný a tak musí Vic odjet z města. Jeho žena Donna (Dee Wallace) se synem Tadem (Danny Pintauro), kteří zůstali doma, se rozhodnou odvézt porouchané auto ke známému opraváři, který vlastní krásného bernardýna. Jenže nikdo netuší, že psa nedávno pokousal netopýr nakažený vzteklinou a proměnil jej tak ve smrtící nástrahu pro cokoliv živé... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Taký ten jednoduchý film, ktorý sa snaží zaujímavým spôsobom radikalizovať z rodinnej drámy na horor. Čakanie na Cujove psie kusy bolo však zdĺhavé a takmer bez atmosféry. Celý film staval na Cujovi, ktorý tam začal poriadne účinkovať až po dlhej dobe. Tá farma tiež nič moc. Aspoň, že ten pes tam niečo dokázal napáchať. 4,5/10 (Videné 7.3.2021, Originálne znenie) ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Měl jsem dilema, jestli hafanovi dát slabší 4 nebo silnější 3*, konečný verdikt je viditelný, třeba s dalším zkouknutím změním názor... :-) Každopádně mně, když se vysloví jméno "Cujo", se okamžitě vybaví onen díl Přátel, kdy Rachel tento film sleduje doma sama a posléze si přímo k ní do křesla přisedne Joey, který právě zjistil, že se do své kamarádky zamiloval, ale to je tak trochu odbočka... O:-) Ve snímku mě potěšila nečekaná chvilková role Jerryho Hardina (Akta X) coby detektiva a záběry, kdy "Beethoven" atakuje na auto, aby se probojoval ke kořisti...Na druhou stranu, Tadík mě svojí hysterií vyloženě sral - jak už tu někde padlo, jeho samotnýho bych asi brzo Cujovi hodil jako pamlsek... :-D jo, a abych se taky vychloubal - knížku jsem nečetl... ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem nečetl knižní předlohu a budu to muset udělat, protože Stephan King je prostě nejlepší spisovatel. Ovšem o tomto filmu to říci nemůžu. Prvních 40 minut bylo nudných, až jsem u toho mále usnul. Poté sledujeme ženu s dítětem, která je uvěznena v autě na které dělá útoky velký agresivná bernardýn. Tato část je docela i děsivá ale přesto je velmi zdlouhavá a po 10 minutách začne nudit. K tomu ještě nulové herecké výkony a King může režiséra Lewise Teaguea rovnou zastřelit za to, že to tak zkazil. Velmi ale opravdu velmi slabé 2*. ()

venison 

všechny recenze uživatele

"Cujo" je jeden z nejlepších Kingových hororů.. Na papíře se lehce popisují pocity psa nakaženého vzteklinou, ve filmu už to jde zachytit těžce.. Tenhle film patří k lépe adaptovaným Kingovým knihám.. Sice jsou zde situace mírně řečeno "přitažené za vlasy" (např. panička pobíhá kolem auta na lodičkách) , ale na osmdesátky to stačí :-D Příjemné retro i nyní.. Ps: Jak v knize tak i ve filmu mi uniká, proč ten pes sakra nebyl očkovanej.. Stephen King je znám svým uměním dělat z fóbií děsy.. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Ďalšia blbá adaptácia Kingového románu. Aj keď tu sa musím pozastaviť, pretože samotný román bol tiež mizerný :) (King ho napísal v dobe, keď trošku viac holdoval alkoholu, možnože aj drogám, a sympatické je, že si napísanie tejto knihy vôbec nepamätá). Na druhej strane, roztomilý bernardýn Cujo bol fakt na zožratie... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (31)

  • Pěna kolem Cujovy tlamy byla vyrobena ze směsi bílků a cukru. (Siriuss)
  • Ve filmu hrálo pět bernardýnů, jedna mechanická hlava bernardýna a jeden člověk v kostýmu psa. (Siriuss)
  • Danny Pintauro v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama