Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

"Hang her! Hang the witch!" Po zklamání z Fear Street: 1978 se mi do poslední části vůbec nechtělo, ale překonal jsem se a ke svému překvapení jsem si ji nakonec i docela užil. Jistě, příběh je stupidní až na půdu, hororový žánr odjel na dovolenou na Bahamy (někdy v první třetině to nejspíše udělala i střihačka) a některé dialogy/monology byly nepochybně ukradeny ze stolu scénáristům Riverdale, ale těch skutečně mučivých momentů jako v táboře Nightwing naštěstí zas tolik nebylo. Ani oné přehnané šestákové vážnosti. Rok 1666 sice na takovou The VVitch v otázce historické atmosféry zdaleka neměl a absence čepců byla velmi iritující, ovšem díky pěkným přírodním lokacím, dlani darů lesa a troše staré dobré schovkobaby (plus Ashleymu Zukermanovi, který místy vypadal úplně jako Jake Gyllenhaal) to skoro nevadilo. Skoro. Následný návrat do devadesátek potěšil, přestože nálady prvního filmu se také nepodařilo zcela dosáhnout (vlastně na to nebyl ani dostatek času)... ale aspoň trocha jí tam byla. V rámci trilogie si tedy snímek zajistil "hezké" druhé místo – což z něj ale bohužel stejně nedělá dobré a uspokojivé finále...  (♪♫) (♪♫) (x) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Fajn rozuzlení s pěkně atmosférickým originem, poměrně nečekaným twistem a vizuálně zajímavě zpracovaným finále. Netflix tu ovšem místy tlačí na pilu už trochu moc a nelze si toho nevšimnout. Když pominu dobovou (ne)věrohodnost jako takovou, tak minimálně samotný kontrast, jak vesničané reagují na lesbický vztah hlavních hrdinek a naopak to, jak naprosto ignorují své zcela volně se pohybující a bavlnu očividně nesbírající černošské sousedy, je při nejmenším podivný. Ale budiž, není to historické drama, ale cheesy slasher. Navzdory tomu flashback dost dobrej, opět do sebe všechno v rámci mezí slušně zaklaplo a dokonce byly docela uspokojivě osvětleny některé podivnosti, které se táhly celou trilogií. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je rozdělen na dvě části. Tou první částí je rok 1666 což je asi 66minut a 6sekund celkový stopáže. Druhá část se vrací do roku 1994(part 2) a tady už jde jako v předchozích dílech opět o slasher. Za sebe ale musím říct, že mně se líbila ta část(1666),která neměla se slasherem nic společnýho. Takže mě i trochu zamrzelo, že se snímek vrací zpět do roku 1994 a to na poměrně velkou část stopáže. Ale beru to tak, že šlo o slasher trilogii a rok 1666 byl jen jistým zpestřením. Poslední dobou mám slabost na filmy o čarodějnicích. Takže i třetí díl si nakonec vysloužil 3 hvězdy. Tohle se Netflixu celkem povedlo. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl trilogie Fear Street se povedl velmi slušně a já můžu prohlásit, že tahle trilogie od Netflixu se povedla. Má to dobrý příběh, který v závěru skvěle graduje. Líbilo se mi odhalení, která postava může za ty vraždy/čarodějnictví. Hudební stránka byla dobrá v každém díle, ale tady ve 3 části se mi zaryla pod kůži. Atmosféra byla povedená, herecké výkony v pohodě, a režisérka Leigh Janiak to dle mého zvládla. Celá trilogie je velice solidní a to hlavní, nenudilo mě to. Za to dávám plusový body. Nejoblíbenější díly: 1. 3 část, 2. 1 část, 3. 2 část. Všem jsem dal po 4 hvězdičkách, jsem s tím velmi spokojený. 7/10 ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6,5/10). V tak dobré zakončení celé trilogie jsem snad ani nedoufal. Dočkali jsme se dost překvapivých zvratů, které jsem vážně nečekal. Hlavně jsem se totálně zamiloval do roku 1666. Ty budovy a architektura. Ta celková atmosféra a zachycení doby byly fakt hezky uchopené. Bylo to moc hezky využité a také vysvětlení celé záhady mělo nečekané zvraty. Když pak přišlo na lámání chleba a finální bitvu, tak jsem to tvůrcům i žral. Sice bych daleko lépe využil vrahy z předešlých let, protože jsme je viděli MOŽNÁ naposledy a zasloužili by si nějaké drsnější uvedení a odchod. Jinak za mě velká spokojenost, protože jak jsem to po prvním dílu viděl černě, tak tady svítilo sluníčko na všechny strany. ()

Zajímavosti (5)

  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)
  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama