Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Výborné ukončenie série, pekne sa to všetko zabalilo, cca vysvetlilo a ukončilo. Aj trošku menej sympatické postavy sa stali sympatickými, príbeh sa pekne preplietol a vyvrbil. Mňa to strašne bavilo, aj s tou už spomínanou kvapkou detskej nostalgie od tvorcu R.L. Stinea, a som rád, že Netflix niečo také stvoril, ak už kiná nie sú schopné prísť s niečím iným ako jumpscares festmi(česť miniatúrnym výnimkám). ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak celou sérii mám za sebou. Mouchy to má, ale to už je pro současnej Netflix docela příznačný, a hlavně už to tady leckdo psal. Jinak poslední díl trilogie nebyl ve svým začátku nijak zábavnej, ale druhá polovina to zvedla. Pochválit ale musím ten koncept tří dílů. A vzhledem k šesti hodinám to vlastně ani chvíli nenudilo.Takže pochvala. 50%. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Slušný záver nenáročnej hororovej trilógie, ktorá má množstvo chýb, no napriek nim som chcel vedieť, ako to celé dopadne. Odhalenie záporáka nebolo vôbec náročné, pričom každý trochu vnímavý divák musel vidieť, že ním Sarah Fierová skrátka nebude. Objasnenie rozdielov medzi Shadyside a Sunnyvale ma však zaujalo. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Moc pěknej paskvil z toho udělali. Zfetovaná černá horákyně políže frndu ještě zfetovanější pastorovi dcery. No a pohroma je na světě. Správně, Sarah Fierová byla v 17.století lesba, je na tom snad něco překvapujícího ? Abych od toho upustil. V první půlce filmu se přeneseme o 300 let zpět do malé osady a můžeme vidět všechny naše představitele jak zaujmou role jednotlivých postav. Samožřejmě ten, který byl zmrd v Nightwingu v předešlém díle, tak je zmrd i tady. Logicky přece ne vole ? Celkově mě ale první půle nudila krom scény z kostela. Druhá se opět odehrává v současnosti kdy se tajemství rozkrývá a vygraduje to finálem v obchoďáku, no děs. Po velmi slušném prvním dílu, parádním druhém, přijdou tvůrci s tímhle ? No nasranej jsem neskutečně. Celé rozuzlení zápletky mě vůbec nenadchlo, žádný wow effect se nedostavil. Skvělý soundtrack jako dřív už si tady neužijeme, gore se sice místy drží ale žádná sláva to není. Prostě totálně zazděná trilogie. Přesně tohle jsem naposledy zažil u Vyvolený-Rozpolcený-Skleněný. První dva díly absolutní bomba a třetí průser s finálem na parkovišti. V tomto díle se opravdu projevily lacinný Stopy hrůzy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

“Beware, Sarah Fier...” Nesúdržný návrat na koniec a začiatok, trpí prehnanou stopážou, rovnako ako nedostatkom minút navyše. Viem si tretí a štvrtý diel predstaviť ako dva samostatné filmy. Určite radšej, než stredometrážnu časť zo 17.teho storočia,  a následný, urýchlený presun do epilógu z nákupného centra.  Nepasuje to. Každopádne, i tak díky za túto sériu. Najlepšia bola dvojka. ()

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)

Reklama

Reklama