Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

elanius 

všechny recenze uživatele

(102/2022) / Chcel som si nechať tento filmík trochu dozrieť na hodnotenie, ale nič zásadné sa v mojom pocite z neho nezmenilo. Téma je rozhodne silná, ale už veľa krát videná. Justin tiež nesklamal a jeho trochu navonok emočne prázdny drsňák bol presne to čo film potreboval. Ono silné scény tam sú, ale naozaj fungujú len v tom momente a nejaký dlhší presah vo mne nevzbudili. Musím ale aj tak podotknúť jednu vec, mne sa páči na aké filmy vsadil atv+. Nie vždy to funguje, ale je vidieť snaha priniesť nejakú kvalitu a hlavne sa trochu odlíšiť od Netflixu, HBO a Amazonu. Celkom im fandím. (6/10) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Palmer je přesně z té skupiny lidsky psaných dramat, u kterého se člověk pobaví, bude kroutit hlavou i film vnitřně prožívat. Justin Timberlake v roli propuštěného vězně, který to má se znovuzapadnutím těžké, potýká se se špatným osudem, místními lidmi a jejich nenávistí, ale i s malým, zato hodně divným klukem, se kterým si postupně vybuduje vztah. No takhle to zní přímočaře a profláknutě jako námět dalšího tuctového dramatu, ale šikovná režie, výborná ústřední herecká dvojka (trans/gay 9leté dítě je filmově chytrý krok držící pozornost diváka) a celkem slušně psaný scénář schopen útočit na divákovo srdce dělají z Palmera slušně nadprůměrný kousek, který rozhodně ani chvilku nenudil a jehož příběh jsem vlastně rád sledoval. Hodnocení zvedám na (v rámci žánru) pěknou čtyřku, která sice ničím nevyčnívá, ale filmařsky jde o kvalitní práci. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takový ten typický, lidsky hřejivý film o nepravděpodobném přátelství, v němž si k sobě najdou cestu dva lidé, kteří spolu papírově nemají nic společnýho. V tomto konkrétím případě propuštěný trestanec s tváří Justina Timberlakea a malej klučina s trans sklony (debutující Ryder Allen). Hezké, ale nevybočující. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Justinovi rola sadla. Keď je treba, vie nahodiť drsnú pózu a naopak keď má ukázať tú opačnú, emocionálnu stránku zvláda to rovnako dobre. Taká pohodová dráma o jednom nezvyčajnom priateľstve. Nie je to originálne, ani to neobsahuje žiadnu zapamätania hodnú scénu, ktorú by sme predtým nevideli inde. Ale dobre sa na to pozerá. Na jedno pozretie fajn.70% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Něžná, upřímná pohádka a charakterová studie o důležitosti tolerance, soucitu a tom, jak může láska a péče doopravdy změnit životy. Jako realistické dojímavé drama to má hodně dojemných okamžiků. Přesto si myslím, že popový zpěvák Timberlake mohl projevit větší emoční hloubku. Je to vlastně už subžánr o lidech nacházejících se na společenském okraji a jejich ochraně. Nesní chybět populární téma genderu. Ale film ale nikdy neučiní závěr o tom, kdo Sam je a kým by být mohl. To kým byl v minulosti není ve snímku důležité. Jde o to jak se jeho minulost projevuje Sam je tlustoprd , nosí fialová trička , rád si hraje s panenkami, dívá se na seriály o princeznách a ve škole je pro smích. Je to trochu předvídatelné. Myslíte, že se může do Timberlaka zamilovat učitelka tlouštíka vyděděnce , která je tuze pěkná a nemá nic společného s místními maloměstskými zabedněnci? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama