Reklama

Reklama

Des


Epizoda 2 (E02)

(epizoda)

Policie pokračuje ve výslechu Dese ohledně jeho zločinů. Mezitím se životopisec Brian Masters snaží analyzovat, proč Des udělal to, co udělal. Začíná nebezpečný tanec s vrahem. (Viasat)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Detektív Peter Jay pokračuje vo vyšetrovaní vrážd ktoré spáchal Dennis Nilsen a naráža na temné úskalia detektívnej práce - obmedzený rozpočet, tlak verejnosti a nadriadených a najmä politické zasahovanie do vyšetrovania nakoľko existujú indície že jednou z obetí Desa by mohol byť občan Kanady, ktorého rodina má kontakty na kanadský parlament. Peter sa napriek týmto úskaliam nevzdáva...trochu sa vytratil sebavedomý Dennis z prvej epizódy a je pravdou že epizóda sa odohráva predovšetkým vo vyšetrovacích miestnostiach, ale takto nejako v skutočnosti vyzerá drvivá väčšina práce policajných detektívov...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:-D Vyvíjí se to přesně tak, jak jsem po první epizodě očekával- milovníci strhujících akčních scén zvolna propadají trudomyslnosti, zatímco si užívám solidního pohledu na skutečnou kriminalistickou praxi; místo honiček a přestřelek se spíše prosívala hlína a mě tenhle odlišný pohled na věc baví. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokracuje sa v nacatej linii a hlada sa identita obeti. Napriek horlivosti hlavneho detektiva sa to utne a obvini sa nizsim poctom vrazd. Vyjadrenie obvineneho v zavere som si tipol spravne uz v prvej epizode. Prislo mi, ze sme spomalili. Dufal som vo vacsiu dynamiku, ale kedze je to takmer zivotopis, zrejme sa to dalo cakat. 60% ()

Reklama

Reklama