Reklama

Reklama

Rosalinda

(seriál)
všechny plakáty
Telenovela / Romantický
Venezuela, 1981

Předloha:

Delia Fiallo (kniha)

Obsahy(1)

Venezuelská soap opera pojednává o jedné velice krásné, dobrosrdečné, naivní, ale bohužel chudé dívce, prodavačce květin, která bezmezně touží po lásce. Stane se zázrak a zamiluje se do ní velice krásný a velice bohatý mladý muž. Rosalinda se jeho lásce zpočátku brání, jelikož je tak nevinná, ale nakonec podlehne. Jejich láska je pak vystavena mnoha příkořím, projde mnoha zkouškami, aby nakonec oba milenci zjistili, že jeden bez druhého nemůže žít a že patří k sobě. Nakonec se vezmou. (ČSFD)

(více)

Recenze (44)

Kochanski 

všechny recenze uživatele

vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají! ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Telenovel je čím dál víc a už ani nejsem v obraze, která o čem je. Rosalinda však nebyla obyčejná. Měla něco do sebe. Narodzíl však od Divokého anděla si však už přesně nepamatuji o čem byla. Jen vím, že jsem viděl skoro všechny díly a proto dávám 4 hvězdičky. Jediné co si živě pamatuji je znělka. I dnes si ji rád poslechnu - byla úžasná. Thália je sice hlavně zpěvačka a zpívá třeba ještě lépe než Natalia Oreiro, ale i jako herečka si neudělá ostudu. ()

Reklama

geron

všechny recenze uživatele

Tohle je odkaz pro všechny co ohodnotili a komentovali tuhle telenovelu. Spousta lidí si to možna plete s telenovelou Rosalinda s hlavní roli Thaliou. Ale tohle není ta telenovela a proto je tento seriál možno neprávem ohodnocený jako třetí nejhorší. Hlavní roli v téhle telenovele je Grecia Colmenares, kterou múžeme znát z telenovel Manuela, Mária, Milágros nekonečné obzory a Vypújčené životy. Tyhle čtyřy telenovely se na českých a slovenským televizích vysílali ale o téhle telenovele (Rosalinda s Grecia Colmenares) nevím že se vysílala na nejaké české nebo slovenské televizi. ()

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Rosalinda, Manuela, Betty, Kassandra, Kachorra nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím že průměrný Venezuelšťan za to nemůže,ale takový blbosti se snad vzhledem k mentalitě asi nejde nedají natočit,bohužel budou točit dokud budou exitovat tak hrozné televize jako je NOVA která neprosto necítí zodpovědnost vůči divákovi.Zavřete Venezuelská a Mexická studia nebo zrušte lideneci Tv NOVA. ()

Zajímavosti (2)

  • Seriál slavil velké úspěchy v mnoha zemích světa od Latinské Ameriky, až po Jugoslávii nebo Řecko. (Daewiik)
  • Pro potřeby natáčení bylo vypěstováno 2 500 květin, což je nejvíce v historii telenovel. (Daewiik)

Reklama

Reklama