Reklama

Reklama

Rosalinda

(seriál)
všechny plakáty
Telenovela / Romantický
Venezuela, 1981

Předloha:

Delia Fiallo (kniha)

Obsahy(1)

Venezuelská soap opera pojednává o jedné velice krásné, dobrosrdečné, naivní, ale bohužel chudé dívce, prodavačce květin, která bezmezně touží po lásce. Stane se zázrak a zamiluje se do ní velice krásný a velice bohatý mladý muž. Rosalinda se jeho lásce zpočátku brání, jelikož je tak nevinná, ale nakonec podlehne. Jejich láska je pak vystavena mnoha příkořím, projde mnoha zkouškami, aby nakonec oba milenci zjistili, že jeden bez druhého nemůže žít a že patří k sobě. Nakonec se vezmou. (ČSFD)

(více)

Diskuze

ynnel

ynnel (hodnocení, recenze)

Také by mě zajímalo, v čem spočívá hodnocení této telenovely. :D
Ale asi je normální dávat něčemu odpad, jen proto, že to udělal někdo jiný. ;)

_aandyy_

_aandyy_ (hodnocení, recenze)

geron: ne, tato telenovela, pakliže vůbec existuje s herečkou Grecií Colmenares (tady známé z jiných telenovel) se v Česku (a tipuju ani na Slovensku) v televizi nikdy neobjevila. a hodnocení zde dokazuje, že chytači počtů hodnocení pouze najdou slovo telenovela a hází tomu odpad!, přestože by seriál vůbec někdy viděli... kdyby aspoň desetina lidí tady..... ehm. lidská blbost je skutečně nekonečná. ať někdo napíše smysluplnou kritiku na to, co viděl, a vezmu to - toto je ovšem trapné! a to nejsem bůh ví jaký zastánce telenovel.

geron

geron (hodnocení, recenze)

Tak tahle telenovela na Nově a myslím že ani na Primě na 100 % nikdy nešla. Ono totiž telenovely s tímhle názvem jsou dvě. Na Nove šla Rosalinda z roku 1999 s Thalii. Tak prosím nemylte si to.

geron

geron (hodnocení, recenze)

Múže mi někdo říct kdy se tahle telenovela vysílala na nejaké české nebo slovenské televizi jestli se vúbec vysílala.

Reklama

Reklama