Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No byla to strašná bída, kterou vždy šlo dát ještě o úroveň ,,výš,, pomocí té kreslené postavičky. Celý tento film jsem protrpěl pouze skrze krásnou mladou Hilary Duff. Jako scénář tu prakticky nebyl - přijede do Itálie tam ji hned sbalí místní hvězda č.1 , aby nakonec dorazila další hvězda a jí pomohla na pódium před fůru diváků, aby ukázala jak umí ,,skvěle,, zpívat a v neposlední řadě tu je logicky nevýrazný kamarád, který Hilary tajně miluje celý život.. No prostě náročná podívaná. A herci tu jsou hodně mizerní. 1z5 (za vzhled Hilary Duff) ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Jejda, to je tak blbé a předvídatelné až se těžko hledá přívlastek jako co vlastně... Ale vyloženě blbě to zase neuráží, svou stopáží je akorát, herci kdovíjak nepřehrávají a celkově je to příjemné... Je to málo, ale někdy jsem schopen přimhouřit oči i nad zjevnými logickými nedostatky. Slabší **, možná bych dal i odpad, ale to bych to musel sledovat celé od začátku od konce a plně se na to soustředit. Mezi přepínáním jiných programů a spánkem mi z toho holt vyšlo tohle. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Takže v první řadě mám na mysli jednu věc, která se vyskytuje v celém filmu - ve filmu jsou několikavteřinové proložky animované Hilary Duff, které se snaží být "vtipné" nebo vystihující její nevyslovené pocity a myšlenky. Dost mi to v tom filmu vadilo. Jinak jako film se to tváří jako typická klišé-love story, kdy no-name kundu okamžitě sbalí rich & famous zpěvák z Itálie a zamiluje se do ní, protože se kolem něj dosud asi žádný ženský netočily. Pak spolu vystupujou na veřejnosti a všude možně a nikde se neřeší, že ona je z USA a italsky nic neumí ani pípnout, zatímco její kamarád-vořežprut má pak trapnou scénu s tím, jak se sotva domluví s mladýma italkama nebo rodiče v hotelu s recepčním... logic motherfucker! A druhá do očí bijící píčovina je to, že zatímco se vydává za Isabellu, je v novinách a všude možně, tak nikdo nekontaktuje skutečnou Isabellu třeba na mobil? Nebo vole emailem, v roce 2003 snad už celebrity emaily měly, ne? Nicméně! klišoidní zápletka je chytře nahrazena ještě větší klišoidní zápletkou o dlouholetý lásce blabla... Mno a jinak jsou ve filmu typický mentální postavy - kromě hodnýho a chytrýho kamaráda-vořežpruta, co jí celou dobu kryje zadek a miluje, ještě asertivní tlustá průvodkyně v roli bachaře, zlá spolubydlící, škodolibej mladší bratr s nějakou svojí zlou dominou atd.. prostě sračka. Ale jinak na letišti Gorda (to je ten vořežprut) srolovaly docela sexy policajtky - modelky. To bych taky chtěl :D Po shrnutí ale musím říct, že story-twist se zpíváním mi přišel vlastně ve finále celkem originální a tak jsem po skončení neměl chuť někoho zabít, jako se mi to obvykle děje u filmů jejích kolegyň zpěvaček (např. LOL nebo Picture This) ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Realistické asi tak jako představa, že si vezmu George Clooneyho, jinak standardní film s Hilary Duff. Docela by mě zajímalo, jak bych na ten film koukala, kdybych předtím shlídla aspoň část epizod původního seriálu. Obávám se, že bych to asi ani nedokoukala, protože je to tak nějak kýč za kýčem, mizerný herecký výkon za výkonem a když už fakt nevíte, co by mohlo být dál, přijde zaručeně nějaké klišé. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff, to je jeden propadák za druhým, kandidát na nejhorší film. Herečka přijme vždycky roli v naivně zamilovaném příběhu bez nápadu a překvapení, je jasné, co se stane, nuda od začátku do konce, vystřiženo z červené knihovny a asi nějaké pro malé holky. Hilary si neumí vybrat správný scénář, každý její film dopadne takhle .. nulový příběh, jakých už bylo natočelo nespočet. Trapný brak. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)
  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)

Reklama

Reklama