Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V manželství se jim nepodařilo dodržet jen jediný slib. Že se nikdy nezamilují. Sen ženy o novém životě se uskuteční ve formě prubířského kamene její podnikavosti, odvahy a vnitřní síly. Marty přijíždí na voze do amerického pohraničí, aby tu začala nový život. V důsledku nepředvídatelné tragédie se z ní stane vdova a má pocit, že už ji v budoucnu nic dobrého nečeká. Proto se rozhodne, že přijme nabídku Clarka Davise, rovněž vdovce, a provdá se za něho. Nemůže od něho čekat nic víc než pohodlné manželství, postrádající ovšem žár lásky a trvající jen do následujícího jara. Jak se ale blíží chvíle, kdy se má Marty vrátit do svého rodného města, honí se jí hlavou čím dál tím víc pochybností a znenadání v sobě objevuje upřímnou lásku k novému manželovi, o které už si myslela, že ji nikdy nebude schopná pocítit. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (29)

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Pekny rodinny film; davam tomu 4* za dobru myslienku a pekny dej, aj ked to spracovanie je take, nocojaviem, take nizkorozpoctove. Proste este aj ked snezi, tak lietaju papieriky pred kamerou a kladny hrdina zmuri oci a z reprakov idu zvuk "meluziny", jak z komina z Tom&Jerry, ked Jerry je vonku a mrzne a Tom sa vyvaluje pri krbe. Ale dej je fakt pekny, keby boli mali prachy, mohli najat nielen babikovsku blondinku a svarneho tipka, ale normalnych hercov a mohli mat aj kulisy. Dej: zena pride o muza a snazi sa vyrovnat s osudom. Budovanie novych vztahov, pomoc cloveka cloveku, vztah dieta-macocha atd. Dobry material, forma slabsia - ale cenim si to viac, ako pekne zabaleny sajrajt, jak to dnes pozna od slahnutych reziserov. Takze 4* ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zas další film z Divokého Západu, kdy jsou všichni vymydlený dorůžova, vyžehlený a zoubky mají jako perličky. A stejně hladce a sterilně plyne i příběh. Na začátku sice mladá naivka ovdoví, ale pak už je to vlastně procházka údolím žlutých růží. Naučí se vařit, starat o dítě, bez problémů zvládne tuhou zimu, kdy se nedá vyjít na krok, když shoří stodola, nic se neděje, postavíme novu, porodí bez potíží jen s pomocí manžela a mezitím přijde láska tak zvolna, že si ji nikdo nevšimne. Ani divák /23.1. 2011/ ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

je to taká jednoduchá "rosamunda Pilčer" vo westernovom podaní, uhladení herci a herečky, žiadne strasti, vrásky, žiadna špina, jednoduchý - priamy dej, skrátka sladká romantika určená citlivým srdiečkam dievčeniec a mám, túžiacim troška po relaxe a snívaní. napriek mnohým nedostatkom dávam štyri body nech si to naše mamy a babky užijú, a tá malá Bartusiak bola fajn. Film odporúčam najmä milovníkom kresťansky ladenej filmovej tvorby. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Žádná velká hrůza. Vztah mezi hlavními postavami je ale poněkud nedotažený a jakákoliv přitažlivost mezi nimi vidět není. Zajímavé je, že víc funguje linie vztahu mezi Marty a Missie, než mezi Marty a Clarkem :) Dle mého názoru se mohli oba mužští představitelé ve svých rolích vyměnit a dopadlo by to lépe. ()

Hedka 

všechny recenze uživatele

Ideálny rodinný film na nedeľné popoludnie. Áno, je priehľadný a pre niekoho možno gýčový, či nasladlý, ale je o samých pozitívnych a dôležitých veciach: o kráse a sile rodiny, o láske, porozumení, o dôvere Bohu, o stratenom šťastí... Ideálna protiváha niektorých akčných trhákov súčasnosti .... Možno rozprávka (nielen) pre dospelých, ale občas VEĽMI potrebná. To aby sme nezabúdali na to podstatné... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama