Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děj filmu je zasazen do chudého hornického městečka na jihovýchodě USA, Estherslope. Mladý Dick je samotář a horlivý pacifista - ovšem jen do okamžiku, kdy se jeho ruce dotknou střelné zbraně. Radikálně mu to změní život. Založí tajný chlapecký klub, nazvaný Dandies, jehož heslem je mír se zbraní v ruce. Navzdory přísnému pravidlu Dandies - zbraň zbožně uctívat, ale nikdy ji nepoužít, se mladíci dostanou do situace, kdy nemají jiné východisko... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

xxmartinxx

xxmartinxx (hodnocení, recenze)

Mohl by mi někdo vysvětlit, proč šli nakonec policisté po celé partě, když ta nehoda se týkala jen jedné staré paní?

Martinek8)

Martinek8) (hodnocení, recenze)

geniálně debilní podrpůměrná kolosální pí**vina...všem doporučuji,aby neztráceli dvě hodiny života touto srač*ou

Pawlinkaaa

Pawlinkaaa (hodnocení, recenze)

TomasBc.: viděla sem ten film když ho dávali v TV minule, a měla sem z něj úplně stejnej pocit jako ty... Ale vzhledem k některým kladným hodnocením a reakcím, co sem na něj četla, bych řekla, že jsme to zřejmě nepochopili...:D

TomasBc.

TomasBc. (hodnocení, recenze)

Ďalší z filmov, na konci ktorých si vravím: "Čo je to, ku*va, za pi*ovinu?!" Pozeral som skoro dve hodiny, aby som nakoniec premýšľal, či je autor na odvykačke, alebo ďalej sype a tvorí podobné "skvosty".

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Saladín, máš pravdu, lepší je, když takovéhle kameňáky zbytečně neotravují v komentářích, díky ti za ohleduplnost.

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

První dvě třetiny dobré a že se to všechno nějak zvrtne se dalo předpokládat ale způsob, jakým bylo finále převedené na filmové plátno, mě až tak moc neoslovil.

saladín.

saladín. (hodnocení, recenze)

Davam to sem aby ma to neotravovalo v komentaroch - typicky priklad pozerskej trierovskej eurosracky. To ako sa Trier odbavuje na svojej mentalnej amerike by bolo svojim sposobom az zabavne - keby mal 16 a nie stredny vek. Takisto ako zvatlanie z ust dietata versus eurosocializmom odkojene blaboly.

AnFak

AnFak (hodnocení, recenze)

Příjemná atmosféra filmu, díky kvalitní hudbě a výtvarnému zpracování jako doprovod...nevtíravým způsobem řeší postavení muže ve společnosti. Hledaní a poté laskání se s vizí, ideemi nově nabytého sebevědomí. Absurdní konec však podtrhuje absurdni požadavky na "muže".(pravděpodobně z pohledu Vinterberga)

Reklama

Reklama