Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během svatebních nákupů na Manhattanu se Aaliyah a Cruz sblíží. Kate se vrací domů jen proto, aby se opět rozloučila se svou maminkou. Joe provází Cruz při řešení interních záležitostí a pochybností o dokončení mise. (SkyShowtime)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda ma opat vyrazne slabiny. A nie, nie je to dilemou nasadenej marinacky. To je beznou zapletkou u 20% podobnych zanroviek. Ked povedal serialovy suchoparny Nicol-kin muz, ked mal preslov o klimatickej krize a moralke - chcel nejak zaramcovat tie "vyssie" principy pri spinavostiach, ktore musia riesit. Slabsi priemer. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle na mě teda fakt nefunguje. Pustil jsem si akční seriál a polovinu epizody se tu řeší lesbo drama… ale ve chvíli, kdy vypne vysílačku a začne si chodit sem a tam, mě epizoda doslova nasere. A pokračuje se v tom druhou polovinou řešením rodinných trabliček vrchní dutiny. Epizoda komplet na hovno. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Manželství je smlouva, kterou už podepsali. Zbývá vlastně jen oslava. Kde ale proběhne, nevěsta zatím netuší. Její současná nejlepší kamarádka (vyjma toho, že se s ní pořádně zadýchá) nicméně začíná pochybovat o dokončení mise, tudíž musí nastoupit psycholožka Joe, která by naopak měla být doma se svou dcerou. Ukáže nicméně jinou tvář, protože po profesní změně (někde v kanceláři) už opravdu touží. Obecně je onen morální kompas zatím nastavený poněkud povrchně, stejné je to s charaktery postav, tady se (obávám) už evidentně nic moc nezmění. Sympatií je zoufale málo. Divák očekával akční seriál, té vaty okolo je ovšem skutečně už moc. Navíc všechno ovládají zmetkové v kravatách za kulatým stolem. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý námět, tuším jaký příběh chtěl Sheridan vyprávět. Ale z nějakého důvodu se někdo rozhodl to přifouknout a společně s hloubkou postav dodat vatu, která umožní udělat z toho seriál. Dodat společenská témata a trochu toho wokeshitismu. Těžko říct, jestli mělo jít už od začátku o lovestory na pozadí thrilleru, nebo o thriller, který se občas zvrhává na uplakanou směsku obojího. Ale nevadí mi to, protože ta špionážní část je dost slušná. A to i přes ten proamericky propagandistický puch. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama