Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (110)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli Pánský klub fungoval na jevišti lépe, nicméně po zhlédnutí filmové adaptace v kině mám celkem rozpačité pocity. Od komedie bych očekával větší dávku humoru, v tomto případě jsem se jenom párkrát lehce pousmál. Herecky to nejvíce táhli Polívka, jehož linie byla spíše tragikomická, a Šteindler, kterému role šovinistického burana sedla. Zbytek osazenstva mi přišel průměrný až unylý a linie Žák-Hrušínský byla podle mě uchopena hodně křečovitě. Navíc, jak bylo už poznamenáno, Linda není zrovna příkladem ukázkové psycholožky a její nešikovnost bohužel nevyvolávala smích ani soucit. Lepší dvě hvězdičky! ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Další zoufalý pokus natočit českou komedii na téma partnerských vztahů a sexuálního chtíče. Celý vtip má být založen na tom, že se sejde 5 exotů na sezení pro závislé na sexu, které vede pohledná a začínající terapeutka. Jenomže to, že z většiny postav uděláte naprosté blbce, ještě neznamená, že to bude vtipné. ()

Reklama

vinducha 

všechny recenze uživatele

Opět  u českého filmu jsem nepobral , proč to tu má oproti divadelnímu záznamu tak nesmyslně nízké hodnocení , takže vám tam pane Balcar trochu přilepšim . Zřejmě jako menšina budoucnosti , bílý "lyberárně" smýšlející středoškolsky vzdělaný dospělý hetero jedinec sem bavil na 4 hvězdy. Příjemná letní komedie , za mě úplně v pohodě. A jinak panu Šteindlerovi ty kokoti opravdu jdou skvěle. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

A dost. Končím s hájením mladých českých řežisérů u nových českých ,,komedií''...  Tohle byl bizár a jestli nevíte co to znamená, tak než se na to kouknete se podívejte co to slovo znamená. Hrušínská je sice pohledná čtyřicítka, ale její projev byl afektovaný až běda... Pitvořící se Šteindler, Žák v naprosto hrůzné roli, šišlající Mádl a šišlající ovšem z jiného důvodu Jan Hrušínský... Jediný kdo tak nějak držel lajnu normálnosti byl Bolek Polívka. Scénář katastrofa. Neumím si to představit jako divadlo, ale jako film to bylo strašný. Evidentně ne vše co vejde do jedné cimry, kde stojí je stůl a pár židlí (a funguje to), funguje stejně na plátně. - ODPAD ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Náběh na solidní komedii s vážným podtextem to mělo. Ale zde se projevilo rčení, že méně někdy bývá více. Mnoho načatých příběhů, které nejsou dokončeny, zakrývají i hlavní dějovou linii a nedávají šanci vyniknout nikomu a ničemu. Možná se mohl krotit scénárista, nebo se trochu více snažit režisér. Pak by se film vyhrabal ze zcela zapomenutelného šedého prázdna a mohl se dostat aspoň na průměrnou pohodovou odpočinkovku, na kterou se každý rád podívá znovu. Tady ani kvůli představitelce hlavní role, které to tu jinak velmi sluší, nemá smysl koukat znovu. Zbytečně zahozená příležitost, potenciál v příbězích i v hercích to rozhodně mělo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama