Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (110)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

wau ... příjemné překvapení ... jeden z mála ... fakt mála českých filmů, kde nebyly jen debilně poskládané únavné a už naprosto okoukané a trapné stereotypy, ale celkem brilantně napsané dialogy a hlavně precizně zahrané ... je příjemné po delší době samých émerických sraček plných spešl efektů a nelogických událostí odpírající celou škálu zákonů od Alberta Ejštajna až po Newtona či Žáka Asimova - ano mluvím o Rychle a Debilně, kde herecké výkony jsou na bodě nula ... zde naopak bylo příjemné vidět skvělou mimiku a občas i hra těla ... bylo vidět, že herci/čky hrají i divadlo a mě to fakt potěšilo a mile překvapilo ... na českou scénu osvěžující ... přišlo mi to ... pravdivé, upřímné a hlavně reálné ... Czech film is not dead ... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Divadelní hru jsem neviděl, ale po poněkud zbrklém a hodně nevěrohodném začátku to nabere příjemný směr. Hrušínská jako femme fatale dokonalá, Mádlovo herectví se mi moc líbí dlouhodobě a Šteindler byl nakonec taky fajn. Ovšem Gigi Žák tomu nasadil korunu! :))) Katakombes Milou Kinematografos. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V tomto případě nebudu odpadovat, protože jsem nebyl zahlcen přívalem product placementu, a pokud tam ve větším množství byl, pak jsem si ho nevšiml, což považuji za velký klad. Dokážu si představit, že by mohla tato záležitost velice dobře fungovat jako divadelní hra, z níž vychází, ale s tímto filmovým zpracováním jsem příliš spokojen nebyl. Což o to, našel jsem si nějaká ta vtipná místa, ale taky jsem narazil na mnohé klišoidy, snahu o velký patosoid, který vyzněl poněkud nevěrohodně, a Kristýna Hrušínská mě svým hereckým projevem dvakrát nepřesvědčila. Musím ale taky spravedlivě dodat, že jsem se po dlouhé době necítil trapně za to, co předváděl Milan Šteindler a že Zdeněk Žák vypadal dokonale. / Poučení: Pokud bych měl na disku v kompu dvě tera porna, byl bych teď tera a půl v mínusu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapletka uzavrena do obyvaku byla od roku 2019 hitem v prazskem divadle Na Jezerce. V teto filmove adaptaci je prostredi vice, ale dovedu si predstavit, ze divadlo bylo zabavnejsi. Je tu par vtipnych napadu jako tisic hodin porna a potesi Bolek Polivka a Jiri Madl. Jde o prvotinu Mateje Balcana, takze by mel byt clovek pri hodnoceni shovivavy. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kristýna Hrušínská zdědila herecký talent po tatínkovi a ne, to není kompliment. Být to chirurgové, nenechal bych si na sebe od nich sáhnout, ale na divadle se to asi snese. Pro sichr je ale stejně lepší, pořídit si na tohle deklamování svoje vlastní. Do filmu by ale tohle neumětelství pronikat nemuselo. Pak se vedle vás postaví Bolek, Mádl, Vágnerová, nebo Žák a působí to přinejmenším rozpačitě. A to tahle minela ještě zdaleka není tou největší, co se Pánského klubu týče. Tím je všechna ta demence, kterou je to od A do Z komplet protkaný. Je to hezky barevný, lidi tady na sobě mají hezký hadry, ale je to blbý, až to bolí. Nebo že už by na tom dneska nezáleželo..? P.S.: Producent Punk film?! V tom případě is punk really dead. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama