Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (110)

curil 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, film mě zklamal. Po shlédnutí divadelního představení "Divadla Na Jezerce", bohužel pouze v TV, jsem čekal více. I když nejméně polovina hlavních představitelů zůstala stejná (K. Hrušínská, M. Šteindler, Z. Žák, M. Leták), nebylo to ono. Přece jen sevřené divadelní představení vyznívá jinak, než rozmělněný příběh dalšími postavami, které jsou jenom zmiňovány v textu komedie. Samozřejmě, zůstávají vtípky, třeba když rocker Gigi na poznámku terapeutky k jinému pacientovi 'Vy jste v tom případě princ' prohlásí: 'S tím jsem taky hrál". A to se opakuje ve filmu vícekrát, ale to nestačí. Hlavní ale je, že se divák neubrání srovnání, jako v mém případě, když jsem záznam divadla viděl před rokem. Je to to samé jako při srovnávání knižní předlohy s filmem anebo  filmu s pozdějším remakem. Z mého pohledu z 90% jde vždy o horší výsledek. Znám výjimky, ale to bych se moc rozepisoval. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

očekával sem další z řady českých pseudokomedíí, kde si nesympatické postavy stěžují že je nikdo nemá rád i když jsou idioti, ale realita není zas tak hrozná. Některé momenty jsou sice špatný a leckomu z nich může prasknout cévka, ale jinak mě to nijak neuráželo. Sice sem se nesmál, ale postavy až na tu Steindlerovu mi nepřišly úplně mimo a určitá část jejich jednání byla dokonce i pochopitelná. Věřím, že na divadle to může fungovat mnohem lépe...55% ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Divadlo je divadlo a film je film. To co funguje na prknech, jež znamenají svět nemusí fungovat na plátně kin. Až na výjimky se přitom sešla stejná sestava. Možná, že i to je problém. Boleslav Polívka má kupříkladu nevýraznou roli, Jiří Mádl dostal roli asi pro svůj slavný obličej. Otázkou je, proč byli právě ti dva jediní vyměněni. Navíc Matěj Balcar nemá s filmy zkušenost, je to jeho první. A aby toho nebylo málo, ze snímku se stal rodinný podnik. Pár věcí ve filmu nedává smysl. Právě terapie, která byla ústředním motivem divadelní hry je spíše upozaděna. Najdou se dobré věci a scény, ale je jich zoufale málo. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No, ale já asi fakt té české filmové tvorbě propadnu. Za poslední měsíce jsem viděl více českých filmů, než za celé poslední roky. Pánský klub na mě vypadl na Netflixu, tak jsem bez jakýkoliv informací dal "Spustit". Ve výsledku mě čekala pochybná sonda plných klišé a stereotypů. Těch se bohužel jako společnost nikdy nezbavíme, tak aspoň na to můžeme koukat jako ad absurdum. Herecky je to docela dobré a jen čekáte jaký charaktery dostanou vývoj. Ale konec je teda docela hořký. Což mě hodně překvapilo. Mám především na mysli Mádlovu linku. Jsem tedy rád, že mě i dnes dokáží filmy překvapit. Znovu bych na to nekoukal, ale jako jednohubka dobrý. (50 %) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

A máme tady další českou komedii, která svými kvalitami krásně zapadne mezi ty desítky hloupostí, které u nás, pochopitelně za podpory státu, každým rokem vznikají. Pánský klub je údajně původně divadelní hra jednoho pražského divadla, což je samo o sobě většinou problém v tom smyslu, že není úplně lehké z divadelní hry udělat fungující film. Pánský klub je bohužel krásným příkladem toho, jak se to dělat rozhodně nemá. V první řadě mi chyběla jakákoliv atmosféra, humor zde prakticky absentuje úplně, naopak trapných scén je přehršel. Dialogy strašně šustí papírem, postavy absolutně nemají čím zaujmout, byť se o to určití herci viditelně snaží. Díky nulovému spádu a všudypřítomné nudě se film neskutečně vleče, i relativně střídmá stopáž se tak zdá téměř nekonečná . Jediným plusem je to, že film není zas až tak špatně natočený, i když ani to není plně stoprocentní. Trapné a zbytečné, už nikdy víc. 1/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno