Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Ten seriál není moc dobrý a posbíral všechna klišé od arény, kde otroci bojují o život, až po divochy žijící v džungli v kmenu "The Little Praha". Ale je to kouzelně zábavné včetně vtipných českých lokací, jako když hlavní sídlo padouchů je přímo na Vítkově. Zábavný post-apokalyptický seriál plný klišé. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně nudný a nekonzistentní seriál co prostě neumí ani pořádně vtáhnout do děje. Neumí ani vysvětlit “pravidla hry” (jako sakra k čemu přesně je vlastně ta debilní kostka a jaké má možnosti... z toho co jsem viděl celkem nic moc nezvládá - než se ji přetížení baterky). Výběr herců doslova příšernost (karikatury neskutečné). Postavy se chovají zcela racionálně (tedy scénář je jedna obrovská zoufalost). Jediné co funguje jsou kulisy a prostředí. Navíc, co doslova nesnáším je neuzavřený příběh. Vážně si myslí, že tohle bude na víc než jednu řadu? ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najprv som tomu šance nedával. Podivná inšpirácia Hrami o tróny skĺbená s pravekou budúcnosťou a konštruktmi od Netflixu. Treba si zvyknúť, že jeden kmeň vyzerá ako Vikingovia, iný ako prehistorickí ľudia, ďalší macho vyzerá ako Kid Rock a iný ako veliteľ Star Treku. A treba si zvyknúť aj na miešanú nemčinu s angličtinou. A na to, že najsilnejšie postavy sú tie ženské, na to sme už tak nejak u Netflixu zvyknutí. Začiatok slabší, ale s koncom prvej série to išlo dosť hore. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako úvod do něčeho co by mohlo být v dalších sériích velmi dobré jsou Tribes Of Europa vlastně fajn.Vzhledem k tomu,že se ale v souvislosti s touhle sérií mluvilo o Dark,čekal sem přeci jen víc.Zatímco Dark sází na originalitu,tady je to plné klišoidních konverzací a ani ty zvraty nejsou úplně nečekané.Technické stránce není moc co vytknout,osazení je takové německé,ale až na výjimky celkem sympatické.Na druhou řadu - pokud bude - se kouknu rád,protože rozehrané je to slušně a celkem mě zajímá kam to chtějí posunout...60% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Síce slabšie, ale predsa len štyri hviezdy, aby som pozdvihol trochu hodnotenie. Jasné, scenár potrebuje ešte vypiplať, nie je to ani zďaleka tak premyslené, ako bol svojho času Dark, ale casting vyšiel na jednotku, výprava a celkovo technické spracovanie na jednotku, hudbu robí môj obľúbenec v poslednej dobe, na ktorého narážam na každom kroku a to Clinton Shorter a záver určite veľmi ale veľmi navnadil na pokračovanie a postupné rozuzľovanie tajomstiev daného sveta. Som zvedavý. S odretými ušami síce len 70%, ale s možnosťou nábehu na vyššie méty. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Podle náznaků a map v seriálu se dá lehce vydedukovat, že kmen Origins sídlil na pomezí hranic Německa a České republiky. Ve scéně, kdy Voss (Robert Finster) ukazuje Liv (Henriette Confurius) trasu do Berlína, tak jejich trasa začína v oblasti sudet a následně je varuje před Lipskem. (UncleMorty)
  • Natáčení probíhalo v Německu, Chorvatsku a z velké části i v České republice. (UncleMorty)

Reklama

Reklama