Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina profesionálních zabijáků, vedená Ericem Gaussem (Matthias Hues), usmrtí všechny zaměstnance jednoho bankovního úřadu v L. A. Jediný, komu se podaří přežít, je Paul Damone. K němu přijíždí na dovolenou jeho bratr Johnny (Lorenzo Lamas), nejlepší lovec lidí z Bostonu. Stává se svědkem vyvraždění celé Paulovy rodiny. Johnny se rozhodne Erica najít a pomstít smrt svého bratra. Pátrací eso je jeden z lepších filmů, ve kterém Lorenzo Lamas ukazuje své bojové umění. (videofil)

(více)

Recenze (52)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Skvělá béčko kultovka ve stylu Odpadlíka s charismatickým sympaťákem Lamasem, s tradiční zápletkou "mrtvýho" bráchy a se super choreografii bojových scének (pasáž v "kung fu škole" je nej)! Blond záporák nejzáporakovatější M.Hues ve spojení s dokonalým scénářem (i povedeným dabingem)jsou skrytým "esem", díky kterému dávám bez okolků 80%! Ná tu pátou chybělo přeci jen několik dalších dobrých fightů a promakanější závěr! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

DRZ HUBU NEBO TI JI ZACPU! jo tak na tomhle sem vyrostl film z dob kdy Lamas jeste umel bojovat a Hues byl tim naprosto ultimatnim vrahounem chrlicim drsnacky hlasky na vsechny strany skvely prestrelky skvely souboje doslova z toho dycha ta pohodova atmosfera stary dobry beckovy akce podobny kousky mne nikdy neomrzi! ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Viděno asi před 12-ti lety, ale vzpomínám si, že tehdy to byl film, který ze všech nejvíc ničil hlavy mého videorekordéru. Hues používal na začátku brutální pěstní techniky a závěrečný duel na nějakém vrakovišti nebo kde byl hodně dobrý. To, co bylo mezi tím, si příliš nepamatuju, ale kdyby se mi toto dostalo znovu do ruky, bez váhání by to musel stařičký přehrávač přežmoulat ještě jednou... Na Lamase slušných 40%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zapomenuté akční béčko, které před lety prohánělo nejeden video přehrávač. Já sem Tlamase nikdy moc nemusel takže mi tato "klasika" unikla a vůbec mi to nevadí. Tlamas není (ani nebyl) Seagal nebo Van Damme, takže ani nebylo na co koukat. Jeho bojové umění je velice slabé a občasnou otočkou mě opravdu neoslní. Možná, že kdybych to viděl v době vzniku, kdy mi bylo nějakých 6 let tak bych na to koukal jinak ale teď to opravdu nemá co nabídnout. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se bavil. Na to, že to byl můj první film s Lamasem, tak jsem byl opravdu přesvědčen. Lamas je sympaťák a dokonce se umí ohánět a film má opravdu hodně bitek a akce. Ale co tento film pozvedlo o úroveň výš je parta zabijáků v čele s Huesem. Ten chlapák má ultimátní ksicht a když se jen na něj podíváte, tak vypadá jak masový vrah který právě utekl. Spokojenost a Anderson uměl. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama