Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, u kterého jsem se příjemně bavil a užíval si humor zaměřený i na dospělé publikum. Váhal jsem dokonce nad plným hodnocením, ale nakonec dávám méně a důvodem je muzikálová vložka. Slabá, zbytečná a kdyby nebyla, byl by výsledný film stabilnější. Jinak jde o velmi nenucenou a příjemnou zábavu. Volná adaptace Šarlotiny pavučinky, kterou se příběh lehce inspiruje a sám to několikrát přizná se opravdu povedla a na své si přijdou jak děti, tak i jejich dozor. ()

anais 

všechny recenze uživatele

První půlka se znuděnou želvou a ještěrem Leem v akvárku je skvělá. V momentu, kdy film opustí princip "jeden víkend - jiné dítě", tempo a zábavnost trochu vymizí. A nebavili mě písničky, které děj nikam neposouvaly. Mám pocit, že do současných animáků už prostě moc nepatří, zvlášť když se film tváří jako soudobá, lehce nekorektní komedie, která čerpá spíš ze sandlerovsky uhozené komiky než klasického Holywoodu. Ale i přes těch pár nedostatků je to od Netflixu skvělý vánoční dárek pro děti ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Leo si mě získal od samého začátku, je to nesmírný sympaťák, který plánuje utéct ze školního akvária na svobodu.. Jedná se o zábavný, milý, vtipný, nápaditý animák pro malé i velké diváky.. Líbil se mi jak příběh, tak hudba, pochvalu zaslouží i hezký český dabing, tedy spokojenost a krásné čtyři hvězdy.. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Okay, mám hodně smíšený pocity. Začátek filmu totální shit, nevěděl jsem co si z toho rychlého úvodu vzít, z random písničky ke dvoum třídním zvířátkům k náhradní učitelce, bylo toho moc a nedalo se vůbec odhadnout na co to kurva koukám. Ale po nějaké době se to uklidnilo a když jsme měli čas poznat více Lea a želváka tak to docela šlo. Bylo to místy vtipný a koukalo se na to dobře. Jen nechápu moc pointu toho sem cpát muzikál, bez těch písniček by to bylo lepší, navíc když ani nejsou chytlavý. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem čekala na nějaký animák, který mě opravdu od srdce pobaví a konečně je tady. Leo je naprosto skvělý, vtipný a originální animovaný příběh, který se Sandlerovi neskutečně povedl. Myslím si, že by měl na čas zůstat u animovaných příběhů, pokud budou stále tak kvalitní jako Leo. Opravdu jsem se několikrát upřímně zasmála. Možná si mohli odpustit ty písně, které nejsou nic moc, ale ve výsledku tam ničemu nevadí. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama