Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (145)

pan_Bily odpad!

všechny recenze uživatele

U nás film láká na skvělé české obsazení. Ale bohužel, až na jednu dvě výjimky, jsou v upoutávkách zmiňovaní herci ve vedlejších rolích, nebo ani to ne (jen štěk). Vůči těm je mi líto dát odpad, ale to asi nejde jinak. Přemýšlím proč vypotit jednu hvězdičku, ale nevím. Uvidim. Za víc to ale u mě rozhodně nestojí. Až na těch pár výjimek, obsazení tragédie. Scénář bída. A tristní dojem podtrhuje zoufale nepovedený dabing. Předpokládám, že film byl po natočení namluvený do české verze, aspoň mi to tak přišlo, a to hodně nepovedeně. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Třetí filmová spolupráce Ferencové a Urbaníkové na téma vztahy - čili každý spí s každým, rozvod je běžné řešení problémů a všichni žijí život vyšší střední třídy, jinak by se dalo hrát najdi deset rozdílů. Všechno nebo nic (2017) mi přišlo aspoň svěží a zábavné ( podpořeno pozitivní muzikou ) Příliš osobní známost (2020) byla nekoukatelná tragédie a tohle je prostě jen nesrozumitelný pel mel, na který se díky kvalitnímu obsazení a vizuálu nebolí koukat. Minule Srbové, dneska Rumuni... ale jo koukat na neokoukané tváře se dá koukat. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Samozrejme ako je zvykom tu na CSFD,ceske a slovenske filmy su uz vopred odpisane,ale u mna nie,mne sa to celkom pacilo,ono to ani nie je komedia,mozno len z malej casti,skor je to taka zalezitost o vztahoch,rodine ci zivote,cize nieco dolezite pre ludsku rasu,jedine,co neznasam z duse,ked Slovaci dabuju Cechov alebo naopak,to mi pripada chore,to ako keby americania dabovali anglickych hercov,neviem,kto toto vymyslel,ale bol to urcite kus ko*ota,takze za mna styri hviezdy...:-) ()

Lukyys11 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se fakt nepovedlo. Dvouhodinová nuda, kde se v podstatě děje furt to samé dokola - nesmyslné dialogy, divné hádky a trapné hlášky. Také tu jsou scény, kde opravdu většina věcí nedává smysl. Přijde mi, že mezi hlavními postavami, které mají být evidentně parta "přátel", nefunguje vůbec žádná chemie a určitě se v pár scénách ani jako kamarádi nechovají. Ani nevím, jestli se v tomhle filmu dá oblíbit nějaká z postav...nejspíš ne! Celé je to takové zvláštní a když už si myslíte, že bude konečně konec, tak tomu tak není. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takéto chujoviny môžu napadnúť len pizdu Urbánikovú, ktorá si tu strihla aj svojich pár sekúnd, aby sa ďalej opíjala svojou pofidernou slávou. Ale keďže celý mainstream jej ide po ruke a všetci sú vlastne rovnakého charakteru, tak sa točia takéto príbehy o tom, kde každý šuká s každým, žiadne manželstvo nie je funkčné, každý je minimálne raz rozvedený a ak nie tak podvádza. Miezga navyše ako kokot povie žene, že sa chce rozviesť dokonca rovno na Vianoce. A mimochodom ten chlap nevie hrať, všade sa tvári ako v Partičke. Vrcholom je katastrofálny dabing, ktorý je už len pomyselným hovnom na torte z Evitinych filciek. Nie je to však úplný odpad, nakoľko Všetko alebo nič bola väčšia magorina a tu sú dobré aspoň pesničky od IMT Smile. Každopádne ďalšia nevtipná vec, ktorá oslavuje rozvody takým spôsobom, že sú vlastne happy endom. Proste štýl chudera Evita. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama