Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (145)

trigan odpad!

všechny recenze uživatele

Nebolo to vtipné, zaujímavé ani nič. Prázdny príbeh prázdnych ľudí, čo si nedokážu ujasniť, o čom je život. A medzitým zlý politici. A k tomu PLNO prvoplánového PP. P.S. Najviac ma pobavila presklená bratislavská nemocnica. To nebolo ani na pozeranie pri žehlení. Zaplatiť vstupné do kina, tak si nafackujem. ()

darius1706 odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Dotrpěl jsem to do konce jen proto, že jsem věřil, že nakonec řeknou, že to byl apríl. Neskutečně debilní příběh (tedy on tam vlastně žádný není, ale to, co tam je, je debilní), tragicky natočeno, tragicky zahráno, tragicky "dabováno". Tady na tom bylo špatně úplně všechno.. ()

Reklama

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Angličtina má pro podobné počiny výstižnou zkratku začínající na W, končící na F a uprostřed je T. Nesmyslné chování nesympatických postav (navíc umocněné příšerným dabingem). Líbivá kamera nezakryje že se ve stejné scéně natočily záběry, které ve filmu dělí týdny, ba měsíce... A jako třešnička to celé utrpení trvá skoro dvě hodiny. ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesná Tereza Kostková. Ale neboť je to určitě skvělá herečka, chyba musí spočívat v režijném vedení, které Terezu přivedlo do vod naprostého nedůvěryhodného staršlivého přehrávání. Film nezachránili ani standartní výkony Martina H. nebo Ondřeje S. Netrefeny barvy hlasu postsynchroního dabingu. A kurna toho premiera aspon mohli nejak pojmenovat. Treba Standa Tele, nebo Ondřej Brzobohaty - teda to jmeno uz jsem nekde zaslechl. A tu "naši zem" jakbysmet.  Zajímavý však byl závěr příběhu s kupcem chaty vedle, aspon tedy +5 proc. 2.5/10. Upd 10012023: velice nerad udilim pani Terezce K cenu pozlaceneho hejta za nejhorsi zensky herecky vykon v hlavni komedialni roli, jaky jsem v roce 2023 videl. Necht se o nej podeli s pani reziserkou, ta cena fakticky jde za ni. ()

Korpy22 odpad!

všechny recenze uživatele

Další totální přešlap Marty Fernecové, který nemá hlavu ani patu. Omlouvám se, ale tenhle film by měl shořet v ohni pekelném. Řachanda, Všechno nebo nic a teď tohle? Skoro 2 hodiny vlekoucí se balast, bez jakékoliv skladby scén. Bez jakéhokoliv náznaku linky. Jen pár scén, pár přátel naházených na jednu hromadu a z toho má vzniknout příběh. Herecké výkony? Muže být snad něco ještě více afektovaného? Kostková, Miezka, Rohoz a Bartos tomu zatloukli poslední hřebíčky do rakve. Tenhle film v rakvi odsouvám ke kremaci a doufám, že mě nebude strašit v nočních můrách, to bych totiž nikomu nepřál. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama