Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (188)

Wardan 

všechny recenze uživatele

Námět jako z devadesátých let z druhořadé vandammovky. Dnes je to v podstatě neomluvitelný blábol, jehož pokusy hrát na (pseudo)filosofické struny ho strhávají ještě níž. On tam někde asi je slušný akčňák, ale to by chtělo ten film ještě tak dvakrát přepsat a vyladit. Tohle působí naprosto nedodělaně. V čemž ten film připomíná řadu dalších filmů od Netflixu. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Netflixovské number 1 v Česku?! Další podprůměrná srágora z této dílny. Nebylo to ani zábavné ani akční. Bylo to především divně blbé. K nikomu a ničemu tady člověk nepřilne. Ani k prostředí natož k postavám. A ústřední dvojice? Černý android, který chce zachránit Ameriku tím, že ji zničí vs. černý pilot který má problém s autoritami. Debilnější námět je napadnout nemohl. A nejhorší na tom byla ta nekonečná nuda při které mě chvílema brala dřimka. Za mě 30% ()

Reklama

vikino1 

všechny recenze uživatele

Když byli na scéně bojoví roboti tak se mi to i líbilo, ale to bylo jen na pár minut. Pak sledujeme dva černoušky co se o něco snaží a to už je průser. Ani oba dohromady film neutáhnou a ják sám Avenger ve filmu říkal, jeho ksicht je až moc neutrální jak na klaďase tak na záporáka. Slabé tři spíš dva a půl. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Film jako takový je silně zralý na Odpad!, totální kikotina. Super stupidní dialogy, nesmyslné obraty, lidi se chovají jako idioti. Krutopřísný dlouhý pohledy, hustohustý kecy... Bohužel zase slátanina. Skoro nekoukatelné a k smíchu. Jedna hvězda za US roboty a CCCP roboty - užil jsem si přestřelku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohlo to být takové to standardní bulharské akční béčko,u kterého bych si sice řekl "meh",ale v zásadě by nikomu ničím nevadilo.Jenže není,protože si viditelně hraje na něco víc a nefunguje snad ve všech směrech.Vizuál není žádná sláva a když už se o něco snaží,je většinou zmršen divnou kamerou nebo chaotickým střihem (popřípadě kombinací obou),akční scény jsou nevýrazné a hlavní hrdina nepříliš sympatický.Aby toho nebylo málo,tak to celé má skoro dvě hodiny a to je v tomhle případě zoufale moc.Mít o 30-40 minut méně,třeba by to fungovalo jako jednohubka,ale takhle bohužel ani to...40% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • Kapitán Leo (Anthony Mackie) zmíní ve své první scéně s poručíkem Harpem (Damson Idris), že Harp má nalétáno 56 000 letových hodin. Pokud by to byla pravda, musel by Harp létat 12 hodin denně po dobu 13 let, což vzhledem k jeho věku a teprve tříleté službě není možné. (kesinaa)
  • Hoci dej filmu sa odohráva v Ukrajine, v jednom zábere je na ruine budovy vidno charakteristické logo Maďarských štátnych železníc (Magyar Államvasutak). (koba)
  • Ve scéně, kdy se Leo (Anthony Mackie) setká s Viktorem Kovalem (Pilou Asbæk), můžeme vidět, jak mu během bojové scény sebere zbraň Steyr SPP. Jedná se o úplně stejný model zbraně, kterou Anthony Mackie používal v roli Falcona ve filmech MCU. (UncleMorty)

Reklama

Reklama