Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (189)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Být ten USAspásný, korektně netflusovský čokoandroid, který dostal svou podobu, protože je prý „sympatický a budí důvěru“, navíc ještě brutálně diskriminovaný čipobukanýr nebo hormonálně rozpolcený cybertranzistor, co by se nemohl rozhodnout mezi samčím či samičím konektorem, tudíž by svou zástrčku proklamoval jako bezpohlavní a všichni by jej museli oslovovat genderové neutrálním zájmenem onona a titulovat Mx. Robokokot, napálím tomu čistých pět, hloupá sračka, nehloupá sračka, protože by to byl přenádherný manifest toho skvělého nadcházejícího Novosvěta, v němž již budou nadále diskriminovány pouze menšiny jako invalidé, mentálně postižené dětí, lidé s nádory a na hranici bídy, slepci a těžcí diabetici. Tedy samozřejmě pouze v případě, nebudou-li náhodou černí nebo devianti. Takhle to je ale jen další mentálně zaostalá, rasistická, Asiaty a Hispánce diskriminující a rakovinotvorná neomarxistická BLMbanice pro voliče čektekových smažek. ()

scarfacer 

všechny recenze uživatele

No, afro-americkej terminátor se vážně nepoved a to bych nerad, aby to vyznělo nějak robofobicky. Začátek vypadal slibně a bylo tam pár kvalitních nápadů, včetně volby konfliktu, kór když vůbec netušíte, co jste si to pustili. To by ale nesměla bejt produkce Netflixu, aby z toho nakonec nebyl víceméně předvídatelný výtvor, plný patriotismu a postav s inteligencí šesti učitelů tělocviku. A to si vůvec nedovedu představit, jak srašný to musí bejt s českým dabingem. Ztráta času, do žánru nic nového... ()

Reklama

vikino1 

všechny recenze uživatele

Když byli na scéně bojoví roboti tak se mi to i líbilo, ale to bylo jen na pár minut. Pak sledujeme dva černoušky co se o něco snaží a to už je průser. Ani oba dohromady film neutáhnou a ják sám Avenger ve filmu říkal, jeho ksicht je až moc neutrální jak na klaďase tak na záporáka. Slabé tři spíš dva a půl. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

film končí hezkou androidí sebereflexí, která dává filmu zajímavou pre-terminátorskou pointu, líbil se mi též anti-americký nádech ...a pár akčních scén s Anthonym. Bohužel, ve většině stopáže drhne vše od příběhu přes dialogy až po herecké výkony (hlavní lidský hrdina se mi fakt nelíbil). Tzn. máme 10min na 4-5* a 100 min cca 2*. Protože mám slabost pro roboty, tak zaokrouhluju nahoru. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné tri hviezdy. Vyššie ísť nemôžem, lebo Mackie sa síce snažil, ale sám tento film nedokázal utiahnuť. Mám rád tieto netflixovské "fláky", ktoré veľa ľuďom nesadnú, ale nie je to pritom tým, čo sami kritizujú, ale tým, že sa doteraz nenaladili na Netflixovský "subžáner", ktorý v preklade znamená "mimo mainstreamu". Drvivá väčšina ich filmov totiž nie sú snímkami, ktoré by boli kopírkami klasických amíckych blockbusterových šablón, málokedy je v ich snímkoch všetko len "čiernobiele" a ľahko rozpoznateľné zlo a dobro tu absolútne absentuje. A ja som rád. Jasné, vedel by som si to predstaviť ďaleko lepšie, lebo z rozpočtom asi problém nebol, pohrali sa aj s perfektnými maličkosťami ako napr. pri ruských GUMPoch krásny pokľak pri použití "ťažkotonážnej" zbrane, ja na film nadávať nemôžem. Nemôžem ho síce vychvaľovať do nebies, ale je to taký typ filmu, ako pár rokov dozadu napr. Spectral, ktorý oproti tomuto mal jediné plus a to fantastické finále, ktoré hralo totálne na efekt a audiovizuálnu bombu. Tuná to bolo presne naopak, Netflix sa snaží trochu dospieť a skúša nahradiť klasické zažité šablóny aj trochu vážnejšími motívmi a tu napr. dilemy, ktoré sprevádzajú Mackieho postavu sú o dosť inde ako v bežných veľkoplátnových predobrazoch. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy se Leo (Anthony Mackie) setká s Viktorem Kovalem (Pilou Asbæk), můžeme vidět, jak mu během bojové scény sebere zbraň Steyr SPP. Jedná se o úplně stejný model zbraně, kterou Anthony Mackie používal v roli Falcona ve filmech MCU. (UncleMorty)
  • V scéne s deťmi v sirotinci je v pozadí okrem ruštiny počuť aj maďarčinu. (Mamut)
  • Kapitán Leo (Anthony Mackie) zmíní ve své první scéně s poručíkem Harpem (Damson Idris), že Harp má nalétáno 56 000 letových hodin. Pokud by to byla pravda, musel by Harp létat 12 hodin denně po dobu 13 let, což vzhledem k jeho věku a teprve tříleté službě není možné. (kesinaa)

Reklama

Reklama