Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (189)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Takovej ten film, u kterýho si říkáte "no, šlo to." Efekty docela ušly, nějaká drobná akce byla, ale příběh překomplikovaný s tolika logickými chybami a - bohužel - marnými snahami o vrstevnatost, že si u závěrečných titulků říkáte "WTF?". Pokud chcete akční střílečku z blízké budoucnosti, klidně si to pusťte - ale nečekejte od toho příliš. Za mě a můj sobotní večer to docela ušlo :-) 50 % ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nedá sa povedať, že Netflix nepumpuje dostatočné finančné prostriedky do výroby vlastného obsahu. To však áno, že medzi kvalitami jednotlivých výstupov sú mnohokrát diametrálne rozdiely. Občas sa zdá, že na „kvalite základných materiálov“ (napr. scenár) moc nezáleží a management Netflixu kývne „na všetko“. Zatiaľ to vypadá tak, že tento „trend“ pokračuje aj v roku 2021. Minimálne o tom svedčí aktuálny „blockbuster“ Netflixu, Za čárou, ktorý posilňuje tábor ich nie úplne nevydarených výstupov. Za čárou napriek všetkým snahám disponuje so slabším scenárom. Z hľadiska hlavného príbehu nedokáže dostatočne prekvapiť a neobsahuje nečakaný zvrat. Bezradnosť tvorcov je možno najlepšie vidieť v závere filmu, ktorý je taký „všelijaký“, ale rozhodne nie kvalitný. Tvorcovia, ako je to vo väčšine podobných prípadov Bohužiaľ už zvykom, sa snažia túto chybu zamaskovať tak, že to celý zabalia do kostýmu „dych berúcich“ PC efektov. (Ja od pána M. Håfström očakávam trochu viac.) Avšak aj tu narazíme spíš na také akčné scény (alebo scény, kde dominujú zvláštne efekty), ktoré v danej kategórii sú viac-menej minimom. Chémia medzi hlavnými postavami (Damson Idris a Anthony Mackie) je krehká a miestami nie úplne funkčná. Film postráca dominantnejšie postavy na všetkých frontoch (vedľajšie postavy, atď.) Za čárou je jeden z (ďalších) takých snímok v obsahu Netflixu, ktorý svoje jednotlivé zdroje (herecké, režisérske, finančné, atď.) nevyužíva efektívne. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Spoilery Tak si to shrneme chlápek co dálkově ovládá dron podělá akci a zabije 2 vojáky a 2 roboty. Za trest je poslaný do akce kdesi na Ukrajinu kde je jakýsi ruský terorista (plusové body za to, že režisér ví z kama přichází nejvíce zla) co chce získat atomovku. Pomáhá mu tam jakýsi android , který ho má k té atomovce dostat pak , ale jaksi obrátí a chce hodit tu atomovku na Usa tak ten bývalý pilot dronu jde i po něm. Jako válečný film to neuspěje akce je tam sice hodně, ale žádná díru do světa neudělá a jediná zapamatovatelná scéna je ta v té bance těch robotů tam taky moc není suma sumárum těžce průměrný akčňák / sci-fi 40 procent P.s. chvílema to připomíná Mizery a jedna scéna je dokonce nápadně podobná té z Mizerů Navždy P.s. 2 Já Vám nevím, ale pokud na atomovku napálíte raketu nevybuchne i ta atomovka a o tom, že ten výbuch přežil se ani nevyjadřuji ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Je to asi daň, že většina akčních dějů z VOD jsou takové plytké. Zaplacené velké jméno v podobě Anthonyho Mackieho není prostě vše. Příběh je takový prázdný a už vůbec tomu nedodává na plnosti natočené scény v naprosto prázdných objektech, kde v okolí 70 metrů, je stůl se třema vojákama a jinak nic. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech béčkové, ale na pohled ne úplně špatné a s ucházející akcí. Bohužel vše je prezentováno tak smrtelně vážně, až se divák chtě nechtě musí smát a více si uvědomovat celkovou umělost a hloupost, jak je film prezentován. Je to docela škoda, protože potenciál, na nenáročné béčko tu určitě byl. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • Dvakrát je v rozhovoru o Kovalovi Ukrajina umístěna na Balkán. (JerryPilsen)
  • Scéna prestrelky pred bankou sa odohráva v Budapešti na križovatke Muranyi a Marek Jozsef. Križovatka je v tvare + ale jednu ulicu zablokovali, aby tam postavili vchod do banky. (Mamut)
  • V scéne s deťmi v sirotinci je v pozadí okrem ruštiny počuť aj maďarčinu. (Mamut)

Reklama

Reklama