Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se musí vypořádat s dvěma velmi rozdílnými hrozbami. (Disney+)

Recenze (58)

Landauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Star Wars jak mají být! Trochu u mě skřípe deus ex machina v podobě darovaného rancora, ale doufám, že Huttové to berou jako jakési zaháčkování si Boby Fetta k další spolupráci. Žádný dárek není zadarmo. Jinak četl jsem si zdejší remcavé komentáře a musím na adresu jejich autorů říct: proč teda vůbec koukáte na Star Wars? Když stejnou logiku použijete na jakýkoliv film, divím se, že se vám vůbec nějaký líbí. Ale chápu, ke Star Wars se před několika lety nějak záhadně dostali extrémně toxičtí "fanoušci", kteří na nich nenechají nit suchou. Za mě je seriálový Boba parádní a moc se těším na další díly. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery/srajlery: Já nevím, asi jsem zaujatej, ale mě to připadá pitomý. Na poušti velechlupatý stvoření...kravina už z dřívějška, ale tady to bije do očí. Vymlácení Tuskeni partou motorkářů, když do té doby měli oči na šťopkách a byli to kabrňáci... . Děcka na na lítajících skutrech. Wookie nájemný zabiják, místo aby Bobana prostě zastřelil v té jeho kádi, tak ho z ní vytáhne a snaží se ho utlapkat k smrti....směšný. Nesmrtelnej Wookie...nereaguje na nože, střílení nic... . Omluva dvojčat? Sorry, my tě chtěli zabít, nepovedlo se, tak tady máš dárek, my odjíždíme... . Samozřejmě bych mohl přepnout do nekritického fan modu, kdy budu jásat i nad psím hovínkem ve tvaru Hutta, ale ... dnes ne, dnes si moje sympatie tento poseroš nezískal. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem zmatený. Po dvou naprosto dokonalých audiovizuálních zážitcích dostaneme honičku na spídrech, která vypadá jako ze špatného snu. Minule jsme tu měli vlakovou loupež (!), která musela být náročnější a vypadala skvěle. Zpomalené a nereálné spídry byly ale děsné. To samé ten komparz nové Bobovi ochranky, znovu sáhli po nějakých neznámých hercích a bylo to z toho hned cítit. Navíc hlavní děj nic moc. Pokud toto je uzavřená dějová linka s Wookie lovcem a Hutty, tak jsem dost zklamaný. Ještě to je dnes na čtyři hvězdy, ale opravdu s odřenýma ušima... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Boba musí opäť hájiť svoj nárok na trón a postaví sa Hutom, ktorý sa nakoniec zdajú nároku na trón lebo majú zrejme viac informácií ako chudák Boba. Púštny ľudia doplatili na svoju teritoriálnu nadradenosť. Prevedenie: To čo sa formovalo celé dve časti sa spláchlo do koša jednou časťou. P/šťania sú mŕtvy, Hutovia sú preč a sme svedkami extrémne pomalej naháňačky na LGBTI vznášadlách. 55% ()

Rikky007 

všechny recenze uživatele

teda zatím to byl takový nejistý ale stále slibný začátek, ale tenhle díl s partou teenagerů to úplně zabil. Pojetím oproti už i tak relativně jednoduše podaném Mandalorianovi vyloženě dětinské a totálně naivní. Prostě to, čeho se všichni báli, když Disney převzal Star Wars se postupně naplňuje. Taky mi přijde, že kvality efektů jakoby se zhoršila oproti dobře zvládnutému předchozímu seriálu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Obraz, který zničí jeden ze speedrů během honičky, je tzv. koncept art od dvorního tvůrce světa Star Wars Ralpha McQuarrie. (Veskoslav)
  • Boba (Temuera Morrison) řekne své mladé motorkářské partě, aby sebrala svůj „Gak“, což bylo slovo, kterým členové štábu, kteří pracovali na původní trilogii Hvězdných válek, označovali náhodné kousky technologie. (LUKICKK)
  • První záběr dílu ukazuje detailní pohled na mnicha Řádu B’marr, tzv. „mozky v nádobách“, které lze vidět již v Návratu Jediho (1983). Členové tohoto řádu se vzdávají svých fyzických těl, aby se stali droidy bez pocitů se schopností žít prodloužený život jako pouhopouhý mozek. Byli původními obyvateli chrámu, který se stal Jabbovým palácem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama