Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia časť, ktorej ale stále do plného počtu chýbalo veľa. Prvá polovica s tréningom sa príliš naťahuje, chýbajú jej poriadne dialógy. Druhá polovica je naopak zábavná a štýlová, potešil ma v nej aj návrat jednej známej postavy z Clone Wars. Nerozumiem len tomu, prečo v posledných dvoch epizódach seriál o Boba Fettovi úplne vyškrtol zo scenára hlavného hrdinu. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co k tomu říct. Výborný návrat k trochu jinému seriálu a upřímně by mi nevadilo, kdyby to takto i zůstalo. Jen je prostě škoda, že si Boba získal takovou pozici, že kdykoliv se k němu vyprávění vrátí, divák je tak trochu rozčarovaný. No, já jen doufám, že se vrátíme k jeho badass charakteru z Mandaloriana, protože tady mi prostě přijde o dost sentimentálnější, než bych u nájemného lovce čekala. Přeci jen, jak ukazuje jiný bounty hunter, tyhle dvě vlastnosti jde velice dobře skloubit dohromady, aniž by se sklouzlo ke zvláštnímu kýči. ()

Reklama

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další perfektně odvedená Star Wars práce, z těchto materiálů by se měly všichni Abramsové, Johnsonové apod. učit, jak se to dělá a co jsme po nich před lety chtěli. Epizodě nemohu nic moc vyčítat, snad jen to, že už je to skoro dva díly v seriálu co se jmenuje The Book of Boba Fett, kde není Boba Fett. Minulý díl mi nevadil absolutně vůbec, v tomto už jsem se přistihl, že bych tam toho Fetta chtěl víc. Přitom by stačilo kdyby za tím (Spoiler) Marshallem letěl hodit talk taky a hned by to vypadalo jinak (Konec spoileru). Jinak všechny překvápka parádní, jsem opravdu rád, že tohoto mohu být jako fanoušek Star Wars svědkem. Už sem ani po tom počátečním Disney marastu nedoufal... 4 z 5. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět “Tlustý Bob” 90% epizody nikde a epizodě to (jak jinak) prospívá. Obsahově jde jen o snahu naroubovat předchozí Mandalorianovu epizodu na předchozí 4 a upřímně mě to nijak nevadí. Seriál se stejně neubírá jak bych chtěl (chronologické vyprávění) a obsahově je to zajímavější bez Boba (btw. dnes už je digitálně možné opravdu vše... herce netřeba :)). Navíc “zatažení” starých známých epizodě jen prospělo. ()

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Paradoxně po prvním dílu nejhorší. Nějak se to vleče celé, ten střih, to prostě neni dobré. A navíc scenáristicky logicky nesmysly, že mě to vzalo všechnu radost z jiných věcí.. Vzpomínka Grugua na domov nám ukáže výhled z nějakého kontejneru či co, jak tři Jediové bojují proti cca osmi clonetroperům a ti je všechny zabijí?!?!?!? WTF? To ti tvůrci jako nachvilku ztratili mozek a zapomněli kdo je jedi? Taková hovadina prostě bolí. Zaprvé to opravdu nepůsobí jak groguova vzpomínka na domov, ale HLAVNĚ, tři jediové jsou logicky proti osmi vojákům v absoultní přesile a měli by je JAKOŽE OKAMŽITĚ všechny ukončit. Hlavně že na začátku dílu tam koltem za půl vteřiny sejme marshall tři pajky. Ale 3 jediové nezvládnou 8 vojáků. Yoda muset v hrobě obracet 😭😂 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Rasa Duros, reprezentována Cad Banem, byla poprvé představena ve slavné scéně kantýny v Nové naději (1977). (Veskoslav)

Reklama

Reklama