Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Naprostá rezignace na snahu vyprávět nějaký koherentní příběh, jen random nálož postav a scén. Kdyby takhle seriál začal a pak se toho držel, budiž, ale když porovnám první čtyři epizody s tím, co bylo minulý týden a dnes, tak je to velký wtf, u kterého mám akorát pocit, že si tam každý dělá, co mu přijde cool, aniž by to někdo vedl. Jestli je tohle to nejlepší, na co se zmůžou, tak jsou Star Wars opravdu mrtvý. A aby se seriál jmenoval Boba Fett, fucking BOBA FETT, a hlavní postava přitom byla široko daleko nejtrapnější ze všech, a nebo tam pro změnu nebyla vůbec, jako kde to jsme? Vždyť on dnes jako jediný neměl ani jednu repliku. Kontroloval jsem to. Džízs. Westernovej konec hezkej, ale že by to bylo něco světobornýho? Come on... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál zřejmě už nemůžeme nahlížet jako seriál čistě o Bobovi. Filoni a Favreau nám dávají "jejich" vlastní sequelovou trilogii, která se bude neustále rozrůstat o nové příběhy a postavy. Myslím, že i další řada Manda nebude čistě o Mandovi. Byl to zase jeden velký fan-service, ale mohl bych to sledovat hodiny. Výcviky Jediů mě vždy bavily, tohle byla skvělá vzpomínka na Tatooine a vlastně i na tu blbou Epizodu VIII. Luke, Ahsoka, Cobb a Cad Bane? Co víc chtít? Víc už nejde! A skvělý deepfake, značné zlepšení od minule. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Size matters not"...:) pobavil ma "pistolnik" zo starsieho serialu, ktoreho tri serie som nedavno dopozeral - Justified - Timothy Olyphant, totozna postava v inom oblecku. :) Parik Jedi-ov a zeleny kpec - par exotickych postav, ako som spomenul k predoslej casti. Nevyraznu seriu napravaju pridavanim popularnejsich postav. Pomaha to, i ked je to pribehovo pomerne slusny gulas. Inac, nebol to skor mithril chainmail, co dal Bilbo Frodovi? :) I ked z beskaru, pomedzi kruzky nejake ten laser asi prenikne, ci? :) ()

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Paradoxně po prvním dílu nejhorší. Nějak se to vleče celé, ten střih, to prostě neni dobré. A navíc scenáristicky logicky nesmysly, že mě to vzalo všechnu radost z jiných věcí.. Vzpomínka Grugua na domov nám ukáže výhled z nějakého kontejneru či co, jak tři Jediové bojují proti cca osmi clonetroperům a ti je všechny zabijí?!?!?!? WTF? To ti tvůrci jako nachvilku ztratili mozek a zapomněli kdo je jedi? Taková hovadina prostě bolí. Zaprvé to opravdu nepůsobí jak groguova vzpomínka na domov, ale HLAVNĚ, tři jediové jsou logicky proti osmi vojákům v absoultní přesile a měli by je JAKOŽE OKAMŽITĚ všechny ukončit. Hlavně že na začátku dílu tam koltem za půl vteřiny sejme marshall tři pajky. Ale 3 jediové nezvládnou 8 vojáků. Yoda muset v hrobě obracet 😭😂 ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další Mandalorianovo intermezzo.. A pomalu snad i rezignace na vlastní seriál. Opět se ukazuje řada postav z původního seriálu, velkým lákadlem je Luke a vůbec celý ten Jedi training. Moje zmatení roste a současně se tak nějak netěším, s čím přijde poslední epizody která se už tak nějak musí věnovat Bobba Fettovi. Tentokrát už to ani není to opojení aury okolo Mandaloriana, ale obyčejné pokračování Grogguovy linky, který nemá s Bobbou ale vůbec nic společného. Nebylo to tak svěží jako před týdnem, už to působilo utahaně a že by se tam něco dělo, se říct nedá. Kvalitu tomu neupřu, jen nepochází z tohoto příběhu.. Finále už se určitě bude věnovat jen Bobba Fettovi, o tom jsem přesvědčený, avšak bude to po takové odmlce fungovat? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Rasa Duros, reprezentována Cad Banem, byla poprvé představena ve slavné scéně kantýny v Nové naději (1977). (Veskoslav)
  • Malý světelný meč, který Luke (Mark Hamill) ukáže na konci epizody Grogovi, je Yodův. Není to originální meč, který používal i během Klonových válek. Ten ztratil během souboje s Darth Sidiusem. V komiksu „Star Wars: Age of Rebellion“, který je součástí kanónu, v části „The Trial of Dagobah“ si Yoda nový meč postaví během svého vyhnanství. Tento meč po smrti svého mistra Luke vezme sebou. (Veskoslav)
  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)

Reklama

Reklama