Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Naprostá rezignace na snahu vyprávět nějaký koherentní příběh, jen random nálož postav a scén. Kdyby takhle seriál začal a pak se toho držel, budiž, ale když porovnám první čtyři epizody s tím, co bylo minulý týden a dnes, tak je to velký wtf, u kterého mám akorát pocit, že si tam každý dělá, co mu přijde cool, aniž by to někdo vedl. Jestli je tohle to nejlepší, na co se zmůžou, tak jsou Star Wars opravdu mrtvý. A aby se seriál jmenoval Boba Fett, fucking BOBA FETT, a hlavní postava přitom byla široko daleko nejtrapnější ze všech, a nebo tam pro změnu nebyla vůbec, jako kde to jsme? Vždyť on dnes jako jediný neměl ani jednu repliku. Kontroloval jsem to. Džízs. Westernovej konec hezkej, ale že by to bylo něco světobornýho? Come on... ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další perfektně odvedená Star Wars práce, z těchto materiálů by se měly všichni Abramsové, Johnsonové apod. učit, jak se to dělá a co jsme po nich před lety chtěli. Epizodě nemohu nic moc vyčítat, snad jen to, že už je to skoro dva díly v seriálu co se jmenuje The Book of Boba Fett, kde není Boba Fett. Minulý díl mi nevadil absolutně vůbec, v tomto už jsem se přistihl, že bych tam toho Fetta chtěl víc. Přitom by stačilo kdyby za tím (Spoiler) Marshallem letěl hodit talk taky a hned by to vypadalo jinak (Konec spoileru). Jinak všechny překvápka parádní, jsem opravdu rád, že tohoto mohu být jako fanoušek Star Wars svědkem. Už sem ani po tom počátečním Disney marastu nedoufal... 4 z 5. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanoušci Clone Wars vyloženě plesají, v hrané formě konečně postava Cad Banea s původním dabérem na scéně, naprostá paráda jeho scénka. Též i shledání s Grogu, Lukem a Ahsokou, to je naprosto vše, co si může fanoušek SW přát. Sice se v díle nic moc neděje, ale tyto konverzační díly se samými důležitými postavami světa SW, to všechno vynahradí. Též i Boba je v posledních dvou dílech velmi omezen a někomu to může vadit, mě popravdě ani ne, rozvíjí to nádherně celý příběh. Je to taková příprava na všechny ostatní SW seriály, hlavně asi na Manda a Ahsoku. Jasných 5*. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co k tomu říct. Výborný návrat k trochu jinému seriálu a upřímně by mi nevadilo, kdyby to takto i zůstalo. Jen je prostě škoda, že si Boba získal takovou pozici, že kdykoliv se k němu vyprávění vrátí, divák je tak trochu rozčarovaný. No, já jen doufám, že se vrátíme k jeho badass charakteru z Mandaloriana, protože tady mi prostě přijde o dost sentimentálnější, než bych u nájemného lovce čekala. Přeci jen, jak ukazuje jiný bounty hunter, tyhle dvě vlastnosti jde velice dobře skloubit dohromady, aniž by se sklouzlo ke zvláštnímu kýči. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starej, dobrej R2D2... zase vše co řekl, to vypípali. Sprosťák nepoučitelnej. Mravenčí roboti mě upřímně dostali. To byl opravdu dobrý nápad. Jako velký milovník westernů hodnotím dvěma hvězdami. Protože zbytek je téměř odpad. Parodie na Jedi učí loutku baby Yodu. Sorry, ale on se fakt vždy pohybuje jako plyšák na provázku. (Pokaždé a vždy, ale v tomto díle je to obzvláště patrné). Takže na jedné straně velmi cením Cad Banea, protože na něj jsem se opravdu těšil. Na straně druhé celý tento díl vlastně nic moc nepřinesl. Moc táhlé a zbytečné. V kasinu opět nehráli tu naši, což zřejmě vyústilo v onen bombový nesouhlas. A v poslední řadě musím říct, že Ahsoka mě osobně moc neoslovila. Naopak. Představoval jsem si ji (na základě časopisů, knih a animovaného seriálu) úplně, ale opravdu úplně jinak. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Malý světelný meč, který Luke (Mark Hamill) ukáže na konci epizody Grogovi, je Yodův. Není to originální meč, který používal i během Klonových válek. Ten ztratil během souboje s Darth Sidiusem. V komiksu „Star Wars: Age of Rebellion“, který je součástí kanónu, v části „The Trial of Dagobah“ si Yoda nový meč postaví během svého vyhnanství. Tento meč po smrti svého mistra Luke vezme sebou. (Veskoslav)
  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)
  • Rasa Duros, reprezentována Cad Banem, byla poprvé představena ve slavné scéně kantýny v Nové naději (1977). (Veskoslav)

Reklama

Reklama