Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett a Fennec Shand čelí eskalujícímu konfliktu. (Disney+)

Recenze (71)

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Moc Disney. Bohužel... Moc se snažím mít tento serál rád. Ale nějak mi z mé nejoblíbenější SW postavy udělali někoho, kdo si nakonec snad opravdu zasloužil už před lety zemřít v útrobách mocného Sarlaca. Už tehdy byl totiž úplně pitomej, když se tam nechal trapně shodit poloslepým Hanem Solem. Těch nelogičností a nesmyslů tu tentokrát bylo příliš a nebýt nástavby pro 3. řadu Mandaloriana, bylo by pro mě obtížné dát něco lepšího než podprůměrné hodnocení. Cad Bane je zde bez diskuze stále o Millenium Falcon lepší gunslinger, než kdy bude moci Boba Fett vůbec doufat. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Céčkový scénář spoléhající na bezmeznou věrnost SW fandů, resp. na to, že jim není víc než deset let. Jen úplný debil by při početní přesile střílejících nepřátel a ve městě k tomu, vyletěl do vzduchu a odtud by zaútočil. Ta stejná debilita by držela pohromadě partu trubek s pistolkami, když by na ně útočili bojoví droni obklopeni štíty. Zbytek těchto debilů by před nimi utíkal prostředkem ulice, aby byli lepšími terči. Jedna stupidita je vršena na další, až z toho měl můj mozek mžitky. Neprůstřelnost Santy, náhlá nemohoucnost Mandaloriana, souboj s Cadem, Rancorn....strašný, strašný, strašný. Přitom to muselo stát tolik úsilí natočit. Potitulkové scéně jsem v tom rozčílení ani neporozuměl. A nevadí mi to, protože doufám, že o druhé řadě dlouho neuslyším. ()

Reklama

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle dílu jsem opravdu dost rozpolcen. Čekal jsem nějaké větší odds. Čekal jsem Crimson Dawn. Čekal jsem, že to bude o Bobovi a ne, že končíme scénou jak Mando odlétá. To mi připadalo jakoby nám doslova chtěli říct, že tohle je prostě pořád show Mandaloriana, a oni nám dali jen pár dílů s jinými charaktery navíc. Neříkám, že tam nebyly dobré scény, to rozhodně byly. Scéna kdy Boba a Din společně vyletí a začnou blastovat všechny okolo sebe byla úžasná, nebo když Boba přijel na Rancorovi. Nicméně tohle by mohla být jakákoliv epizoda, ale na Finální jsem si tohle nepředstavoval a zůstal jsem jen s pohledem jakože "This is it?" EHM. Očekával jsem víc. Nevím jestli 3 nebo 4 hvězdy. Asi se budu muset podívat znova, nicméně zatím to jsou za mne 3 hvězdy. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jéje. Rodriguez opět dokazuje, že prostě není moc dobrý režisér. Po dvou slabých epizodách se zhostil finále a opět to bylo slabé, respektive jeho režie byla bezpečně nejslabším článkem. Moc nezvládl udělat zajímavou akci, až na pár scén (např. když poprvé Boba a Din používají jetpacky) vlastně byla nenápaditá a nepůsobivá, a necítil jsem prakticky žádné napětí. A celkově byla epizoda hrozně zmatená; tragický pacing, Boba je zřejmě naprostý idiot protože jeho rozhodnutí nedávají smysl, Fennec tam prostě vůbec není, Santo byl z naprostého borce z komiksů předělán na úplně zbytečný chodící koberec, a ani nebudu mluvit o biker gangu, ti zde byli opravdu trapní. A to už není zcela Rodriguezova chyba, Favreau tentokrát nezvládl scénář. Zábava byla sledovat Pyky, jak stojí uprostřed ulice bez krytí a střílí přesně na brnění. Abych ale nemluvil jen negativně - nějaká ta akce byla dobrá, hlavně jetpack scéna nebo ta s rancorem, Mando a Grogu jsou zabijácká dvojice, Peli byla zábavná, CGI mě až překvapilo kvalitou, Cae Bane byl borec (i když ten souboj s Bobou mohl být mnohem lepší), a celkově tu byla spousta dobrých kvalit. Ale i pár špatných. V pohodě finále. Slabších 7/10. ()

RobinPM100 

všechny recenze uživatele

Celej díl defakto jedna dlouhá nekonečná přestřelka, která logicky poměrně haprovala, minuty střílení do štítu zcela na hovno, Rangor nejdřív kámoš, pak najednou zabiják všeho - proč ho jako Boba někam neodved a nepřivázal? Jen tak ho tam náhle nechá? Grogu taky zrovna 2 x neexceloval, slabota, defakto všechny Rodrigezovy režie byly nejhorší díly seriálu, vyjma prvního dílu, ten se mu jedinej poved. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Ústředí píseň na konci tohoto dílu je pozměněna a neutrální citoslovce jsou v části písně vyměněny za jméno ústřední postavy. (Sidarius)
  • Scorpenek, anihilační droid. Tyto těžce opancéřovaní bojoví bojoví droidi včetně vlastního generátoru štítu byly navrženy jako těžké bitevní „droideky“ a zasáhly do bojů již za Klonových válek. Byly postaveny na planetě Colla IV. Jeden droid byl schopný si poradit s celým regimentem klonových vojáků, a proto byly nasazeni do několika klíčových vítězných bitev Separatistů. Problém těchto droidů byla jejich extrémní cena, která neumožnila masovou produkci a zabránila porážce Republiky. (Veskoslav)

Reklama

Reklama