Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett (Temuera Morrison) uděluje audienci. (Disney+)

Recenze (68)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano… zahájení tam kde ho opustila IV epizoda (moje nejoblíbenější), bylo velice vkusné. Takže prvních 5 minut na plný počet. Pak to ale začalo zvláštně drhnout (Mandalorian měl nástup rozhodně lepší). Prostě ten časový skok dojem zbytečně zabil. Ze zajímavého začátku, místo intenzivní sledování co bylo “tenkrát” se zbytečně dějově skáče. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani na vteřinu jsem nepochyboval, že by se mi to nelíbilo. Velmi unikátní je návaznost na moment, kde vlastně Boba Fett v Episodě VI skončil. První díl, je prostě seznamovací a zároveň už víme, v jakých kolejí to povede. Mandalorian byl startovací článek a ukázal, kdo za tvorbou tohoto seriálu bude stát a jak akční bude. A tak se stalo. Jsem zase na vlně fantazie a rozplývám se. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuže, pod vlivem 2.s. pana Ovocňáka aka Mandarinky jsem se rozhodl, že hodím SW čučku na knihu Boba Fetta a nezklamal jsem se, páč jsem dostal to, co jsem čekal a ještě o trochu víc. Možná, že je to jen fanservis pro HC fandy, jak tady někdo píše, ale 100x raději tento styl, než Abramsovy SW výblitky a DSC. Morrison vypadá správně načuřeně jako někdo, koho by jste fakt nechtěli nas...a ve své Bactové lázni s tím náústkem je jako hezčí Vader.;-) Ming-Na je v pohodě (a s Morrisonem tvoří dokonalý pár, což mi ostatně předvedli v jisté 2.s. jistého tv s.) jako vždy, ale nemá moc prostoru. Tak snad příště. Ale aspoň předvedla efektní tělocvik po střechách.;-) Absolutně gulerwoucí a dodatečná/nepřiznaná potitulková scéna z SW VI, která mě dlouhé roky zajímala (i díky Atlasu Ras a Bytostí) leč nepředpokládal jsem, že bych ji někdy uviděl. Byl jsem z ní (proč to zapírati) PAF. Což mi připomíná, délka dílu jest na minisérii o pouhých 7 dílech, když pol. zabírají flashbacky, nedostatečná. Což je má jediná výrazná výtka. Mě to u 1.dílu zase tak neva (taky bych nedostal doplněk toho, co se mu dělo po skončení koncových creditů SW VI) ale nechtěl bych, aby to přepískli. Chci jako jiní zde, aby se soustředili na přítomnost, která jak to chápu, se odehrává během (dosud neviděné) 3.s. Mandarinky. A už teď vím, že pokud bude Obík a hl. má vysoce očekávaná Ahsoka o sedmi 35min. dílech, budu velmi......nespokojen. Ale to je tak asi vše, co s tím můžu dělati. Special quest star, místnost v Jabbově paláci (dříve klášter) kterou jsme ještě neviděli. Pokud tedy nebyla v nějakém comicsu, co neznám, hehe.  Kill them All, Fett!  P. s. název dílu je docela provokace, páč ewokuje jeden z nejpřeceňovanějších SF románů všech dob. ()

Vyhy

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná zbytečný seriál, jelikož Boba Fetta nepočítám za tak úžasnou postavu, aby si zasloužila svůj seroš, ale co už ... Pilot mě zaujal a to hlavně díky příběhu. Je celkem zajímavé sledovat, jak se jeho život dál vyvíjel (a to bych dříve neřekl). Trochu mi ale přijde, že CGI je horší než u Mandaloriana, což je na škodu. Uvidíme, s čím přijdou další díly. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vylucne pre fanusikov tohoto univerza. Okrem chaotickej a tazkopadnej hry s typickymi maskami a kostymami a kratkeho parkour-u, ma vobec nezaujala ani pribehova stranka - ta takmer absentuje. Nebyt uvodneho "Lukasovho-loga", ktore vas mozno "zorientuje", mnohi divaci by to ani nedopozerali. Strasna bieda a preto si ani len nedovolim porovnat to s Mandalorian-om. Zrejme pozriem este dalsiu cast, ci bude aspon ukazany "smer", kam sa to mieni uberat. Nikdy som vsak nebol nekriticky ani voci zvucnym menam a prvou epizodou ma Favreau, ci Rodriguez teda "sokovali". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Mos Espa je rodištěm Anakina Skywalkera. Odehrála se tu většina scén ze Skryté hrozby (1999), a to včetně proslulého závodu kluzáků. (Veskoslav)

Reklama

Reklama