Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (86)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrně vynikající epizoda Mandaloriana a suverénně nejlepší epizoda Bobba Fetta.. Počkat co?! Po dvou pro mě spíše slabších dílech tu máme tohle. Důkaz, že ta hlavní linka byla tak slabá, že ani sedm epizod nedokázala obsáhnout. Krásně tady vidíme, jak jinde je Mando oproti tomuhle seriálu. Mělo to nejlepší akci a hlavně styl! Ani se tak netěším na finální dvě epizody, spíš přímo na třetí sérii... Zvláštní čin od tvůrců, hlavně nevím, jak k tomu přistoupit v celkovém hodnocení série. Tohle bylo tak jinde, až bych se styděl za Bobba Fetta! ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

já jsem spokojenej, bylo to krutý fanservice, ale proč ne. naboo fighter n1 se mi líbily odmala, to prostě nešlo nežrat. Průlet kanonem kluzáků luxus... prostě paráda, obytný prstenec taky super. sice si půjčujou vše možné z různých sci-fi a samotných sw, ale proč ne... ten obyčworld (not jedi) je prostě zajímavej a proč by to takle nemohlo být... je to sci-fi, nikdo neví jak to přesně je, tak co řešit... :) ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zatím nejlepší epizoda seriálu je epizoda, která patří k seriálu úplně jinému, je něco velice špatně. Ano, návrat Manda je super, ultimátní fan-service asi potěší (i když osobně se mi už lehce přejídá, ale BD i finální let cením) a esence Hvězdných válek z toho vyloženě čiší, avšak je to zároveň poněkud smutné. Takže jako samostatná epizoda super, optikou celého The Book of Boba Fett nešťastné a dělá to akorát medvědí službu. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně naprosto skvělá, parádní epizoda!!! Vizuálně lahůdka největší!!! Kéž by všechny byly jako tato! Naprosté vtažení do děje(ů), tři naprosto odlišné dějové linky, přitom žádná nebyla nudná ani žádný filler. A hlavně, je to o Mandovi a ne o nudném Bobanovi. To jsme museli čekat čtyři díly na to, než se objeví Mando, aby ten Boba Feťťák konečně za něco stá?! LOL! Štěbetavá, komunikativní, stále dobře naložená Amy Sedaris v roli inžinýrky vesmírných plavidel Peli Motto je prostě vždy dokonalým závanem čerstvého vzduchu a zábavy. Definitivně za 100%. P.S. Vy všichni zpovykaní, nevděční tří- a čtyř-hvězdičkáři tady, běžte se svým arogantním hodnocením do prdele! Nevím, co byste už chtěli jako!!! :))) ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Haló? Nespletl si někdo na Disney+ epizody a nestrčil tam omylem začátek třetí řady něčeho jinýho? Intro až do druhé jízdy výtahem dost cool, Bryce Dallas Howard to chvíli snímala jako něco úplně novýho a fresh, pak přijde lul zvrat a druhá půlka je zas čistej fanservice ještě navíc s rádoby humorem. Oproti zbytku seriálu to je samozřejmě pomalu Vesmírná odysea, ale v kontextu toho, co předvádí s takovou stopáží zbytek áčkové seriálové produkce to je pořád jen lehkej nadprůměr. Další týden čekám návrat k teenagerům na vespách a starému pánovi, co polovinu času tráví v plenkách. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Když Impérium zjistilo, že nedokáže ovládnout Mandalore, spustilo jednu z nejhrůznějších operací Impéria „Velká čistka Mandalore“. Celá operace vyeskalovala vybombardováním desítek městských kopulí a povražděním přeživších pomocí bezpečnostních droidů série KX pod dohledem Imperiálních sondážních droidů. Tato operace nesla název „Noc tisíce slz“ a byla poslední tečkou a definitivním rozprášením mandalorských sil, které se musely začít skrývat po celé galaxii. V té době také Moff Gideon získal od Bo-Katan Darksaber. (Veskoslav)
  • V epizóde sa pravdepodobne po prvýkrát v Star Wars objavuje tzv. Ringworld, ktorý je v sci-fi dosť populárny. Jedná sa v podstate o obrovský prstenec, ktorý je obývaný z vnútornej strany a umelá gravitácia je generovaná odstredivou silou, ktorú zapríčiní rotácia. (ČSFD)

Reklama

Reklama